Connect with us
Doliu în lumea fotbalului! A murit marele Emil Lupulescu

Sport

Doliu în lumea fotbalului! A murit marele Emil Lupulescu

Lumea fotbalului a înregistrat o nouă pierdere. Emil Lupulescu, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istoria echipei Politehnica Iaşi, a decedat joi la vârsta de 74 de ani. Anunțul trist a fost făcut chiar de clubul la care a activat, pe site-ul oficial.

Emil Lupescu a plecat dintre noi

Moartea lui Emil Lupescu, marele fotbalist de la FC Politehnica Iaşi și antrenor, a fost anunțată chiar de clubul sportiv. Reprezentanții au transmis un mesaj emoționant pentru cel care a rămas în istorie pentru rezultatele sale sportive și a adus condoleanțe familieimarelui sportiv.

„Clubul nostru deplânge trecerea în neființă a fostului mare fotbalist, antrenor și conducător al Politehnicii, Emil Lupulescu. CSM Politehnica Iași transmite condoleanțe și își exprimă compasiunea față de familia îndoliată.”, a scris clubul pe Instagram.

Emil Lupulescu, în vârstă de 74 de ani, s-a infectat cu Covid-19 înainte de a înceta din viață. Din acest motiv, starea lui de sănătate s-a agravat, având în vedere că suferea și de alte patologii. A suferit o hemoragie internă în urmă cu câteva zile și a fost internat în spital în stare gravă, dar medicii nu l-au putut salva, deși au făcut toate eforturile posibile.

Emil Lupulescu a fost numit „Căţeaua” de către suporteri. La FC Politehnica Iași a jucat în perioada 1964-1972. Despre el se spune că a  fost printre cei mai buni marcatori ai campionatului în sezonul 1968-1969.

În ultimii ani, Lupulescu a fost observator al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF), fiind delegat la meciurile din Liga a IV-a şi a V-a. A format nenumărate generaţii de juniori la Liceul cu Program Sportiv unde a fost profesor. Mai mult, a fost și conducător şi antrenor al Politehnicii Iaşi.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top