Connect with us
Doliu în sportul românesc! Marius Rădoi a murit fulgerător la 19 ani

Sport

Doliu în sportul românesc! Marius Rădoi a murit fulgerător la 19 ani

Este doliu în sportul de performanță din România. Marius Rădoi, un tânăr de doar 19 ani a murit într-un accident tragic de mașină. Băiatul era campion național la tenis de masă și s-a stins miercuri, 3 decembrie, după ce a derapat într-o curbă, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un cap de pod. Întreaga comunitate slătineană este în stare de șoc.

Marius Rădoi a murit într-un accident de mașină

Marius Rădoi avea doar 19 ani și era campion național la tenis de masă. Era singur în mașină când s-a produs tragedia. A derapat într-o curbă, după care s-a izbit de un cap de pod. Tragic este că tatăl lui este inspector șef adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Olt și a fost primul care a ajuns la locul accidentului. Și-a găsit fiul în stare gravă. Medicii l-au resuscitat zeci de minute, l-au transportat la spital, unde, din păcate, corpul lui a cedat.

Prieteni, colegii, cunoscuții băiatului și întreaga comunitate slătineană sunt devastați. Pe pagina personală de Facebook a sportivului curg mesajele de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut.

„Dumnezeu a hotărât să pleci prea devreme dintre noi! Suntem cu toţii şocaţi de această veste… cuvintele sunt de de prisos. Ne-ai părăsit , soarele vieţii a apus prea devreme, Marius…ai spus că ai puţină treabă, dar nu trebuia sa se întâmple asta niciodată! Drumul tău s-a oprit aici , dar prietenia care ne-a legat de atâta timp şi toate amintirile minunate nu le poate şterge nimeni niciodată! Nu te vom uita niciodată, Marius Radoi”, este unul dintre mesajele postate pe contul de socializare al tânărului.

Marius Rădoi practica tenis de performanță de la vârsta de 13 ani. Era multiplu campion național și campion balcanic. Destinul lui s-a frânt în mod tragic, mult prea devreme. Toți cei care îl cunosc spun că era un băiat bun care mai avea multe de demonstrat în carieră.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă durere şi un gol imens. Nu vom uita lumina şi veselia din ochii tăi, iar rugăciunile noastre sunt pentru tine, MARIUS! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu!”, a scris cineva pe Facebook-ul tânărului care s-a stins.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top