Connect with us
Dorin Burlacu, mijlocas la Gloria Buzau, A RECUNOSCUT BLATURILE din Liga a II-a

Sport

Dorin Burlacu, mijlocas la Gloria Buzau, A RECUNOSCUT BLATURILE din Liga a II-a

Fotbalistul Dorin Burlacu a recunoscut ca a trucat meciuri pentru pariuri cand juca pentru Gloria Buzau. Dezvaluirile acestuia sunt foarte importante, mai ales in contextul in care in presa sportiva romaneasca, subiectul mafiei pariurilor a fost unul de actualitate in ultimii ani. Dupa detaliile oferite oficialilor FRF, mijlocasul de 23 de ani a primit o suspendare de 6 luni si o penalitate sportiva de 15.000 lei din partea Comisiei de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de Fotbal. Conform Mediafax, Burlacu a declarat ca in prezent este amenintat de apropiati ai clubului Gloria Buzau, mai exact de Sorin Bodoc, finul unuia dintre antrenorii secunzi ai Gloriei Buzau, Romica Bunica

„Precizez ca acesta, de aproximativ o saptamana, ma suna zilnic, spunand ca daca nu imi retrag declaratiile din dosarul Gloria, aflat pe rolul FRF, in care este cercetat nasul lui, Romeo Bunica, o sa vad eu ce patesc, iar daca o sa retrag declaratiile nu mai are nicio pretentie de la mine sa-i repar autoturismul, ba mai mult nu o sa mai platesc nici pagubele de la celalat autoturism, ca o sa se ocupe el. in urma cu o luna am fost implicat intr-un accident rutier in care am avariat autoturismul tatalui sau si al unui prieten, urmand sa achit eu pagubele create. Bodoc Sorin nu avea nicio treaba in acest accident, masina apartinand tatalui sau, eu intelegandu-ma cu acesta ca o sa-i achit daunele create.

Bodoc Sorin stie ca nu am mai primit de la Gloria Buzau salarii de foarte mult timp, si am de primit 45.000 lei, dar nu se stie cand, astfel incat daca imi retrag declaratiile in privinta blaturilor facute de Gloria Buzau, nu mai are nici o pretentie de la mine, imi achita si celelalte pagube create. Vazand ca nu am de gand sa fac ceea ce imi cere, acesta, la doua luni de la producerea accidentului, a iesit cu declaratii in presa, atacandu-mi si familia.

Citeste si: De la lux la faliment. Acest milionar a ajuns muncitor la fabrica de biscuiti

Oscar 2016 – Castigatorii la casele de pariuri

In dosarul Gloria eu m-am decis sa spun adevarul despre blaturile facute de antrenorii Gloriei Buzau, inclusiv de nasul lui Sorin Bodoc, respectiv Romeo Bunica, fapt ce i-a dus la disperare pe acestia si au cautat orice mijloc de constrangere a mea, inclusiv amenintari si santaj”, a declarat Dorin Burlacu intr-o plangere penala depusa la Parchetul din Ramnicu Sarat.

„Au fost meciuri aranjate! Eu, fiind mai mic, aflam ba pe tunel, ba chiar cand incepea meciul, deci prea multe nu stiam. De abia din teren aflam si eu cum si in ce fel trebuie sa decurga meciul. De exemplu, intr-un meci ni se spunea sa dam doua goluri, in alt meci, daca nu putem sa dam noi gol, sa-i lasam pe ei (n.r. – adversari) sa se marcheze doua goluri in prima repriza, doua in a doua. Deci multe meciuri s-au jucat la goluri. Mi se spunea ba sa o las mai moale, ba sa nu trag la poarta. Ma mira si pe mine, chiar daca marcam eu, eram printre primii schimbati. Cei mai batrani (n.r. – jucatori) participau, adica aflau mai devreme: Danita, Palimaru, Stoicescu. astia erau primii care aflau.

Inainte de a ne chema prima data la federatie, am tinut o sedinta cu totii si ne-au spus sa mintim ca nu s-a intamplat nimic. Dupa ce s-a terminat toata povestea asta, stiind ca nu mai am nicio legatura cu clubul, eu m-am dus fara nicio presiune. Eu vreau sa joc fotbal si m-am dus sa spun adevarul, ca sa pot ajuta federatia intr-un fel si eu sa nu am nicio treaba. Asa este, eu nu am avut nicio treaba si am fost suspendat din cauza lor”, a precizat Burlacu pentru ProSport.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top