Connect with us
Dorinel Munteanu intră în politică. Din ce partid face parte marele sportiv

Sport

Dorinel Munteanu intră în politică. Din ce partid face parte marele sportiv

Din cauza crizei sanitare cu care ne confruntăm, mai multe domenii au suferit schimbări, precum cultura, educația sau economia. De altfel, și în plan politic au existat probleme, având în vedere că alegerile locale 2020, care ar fi trebui să se desfășoare în vară, au fost amânate. Cu toate acestea, oamenii au revenit treptat la activitățile normale. La fel se întâmplă și în cazul alegerilor locale, care vor avea loc la data de 27 septembrie. În această cursă a intrat și marele sportiv Dorinel Munteanu. Acesta și-a depus candidatura, gest cu care a șocat pe toată lumea.

Dorinel Munteanu intră în politică. Din ce partid face parte marele sportiv

Cel mai selecţionat jucător al naţionalei de fotbal intră în politică. Dorinel Munteanu a anunţat că va candida pentru un post de consilier local la Galaţi, oraș pentru care a câștigat un titlu de campion în Liga 1 cu Oțelul, în 2011. Componentul Generaţiei de Aur, liber de contract din iunie, după plecarea de la CSM Reșița, va candida pe lista propusă de Partidul Mișcarea Populară. Acesta a explicat că vrea să aducă un aport în lumea sportului gălățean, în special cea a fotbalului, din care și el face parte.

”De astăzi, marele campion Dorinel Munteanu face parte din echipa P.M.P. Galati. Este o bucurie și o onoare pentru noi să îi oferim oportunitatea de a deschide lista propusă de P.M.P. pentru Consiliul Municipiului Galați. Numele lui Dorinel Munteanu este sinonim cu excelență în sport si cu perioada de glorie a echipei Oțelul Galati.”, a scris deputatul Cătălin Cristache, pe o rețea de socializare.

Munteanu, fost component al „Generației de Aur”, calcă astfel pe urmele unor nume importante din sport care au intrat în politică, printre care Anghel Iordănescu, Ilie Năstase, Gigi Becali sau Dumitru Dragomir.

De-a lungul carierei, fostul mijlocaș a jucat la CSM Reșița, FC Olt, Inter Sibiu, Dinamo, Cercle Brugge, Koln, Wolfsburg, FCSB, CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui și U Cluj, la ultimele patru fiind antrenor-jucător. Le-a mai pregătit pe FCSB, Oțelul, Dinamo, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar, Qabala, Astra, Zakho, Concodria Chiajna și CSM Reșița.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top