Connect with us
Ce vedete renunță la showbiz pentru a intra în politică. Nimeni nu s-ar fi așteptat

Alegeri Locale 2020

Ce vedete renunță la showbiz pentru a intra în politică. Nimeni nu s-ar fi așteptat

Din cauza crizei sanitare cu care ne confruntăm, mai multe domenii au suferit schimbări, precum cultura, educația sau economia. De altfel, și în plan politic au existat probleme, având în vedere că alegerile locale 2020, care ar fi trebui să se desfășoare în vară, au fost amânate. Cu toate acestea, oamenii au revenit treptat la activitățile normale. La fel se întâmplă și în cazul alegerilor locale, care vor avea loc la data de 27 septembrie. În această cursă au decis să intre și mai multe vedete, care au renunțat la showbiz pentru a intra în politică.

Ce vedete renunță la showbiz pentru a intra în politică. Nimeni nu s-ar fi așteptat

Din ce în ce mai multe personaje cunoscute lumii întregi au părăsit lumina reflectoarelor, s-au reprofilat și încearcă să-și croiască încet, încet drumul în politică.

Unul dintre candidații surpriză propus de Partidul României Europene în funcţia de primvicepreşedinte al seniorilor din Bucureşti, la Primăria Capitalei este Dan Urlăţeanu, cunoscut sub numele de Al Bano de România. Acesta a explicat că vrea să îi sprijine pe pensionari, să evite ca aceștia să mai ajungă la azil, ci în locuri frumoase, unde să aibă asigurate toate condițiile necesare.

O altă surpriză vin din partea Magdei Catone. După o viață petrecută pe scenă, actrița în vârstă de 61 de ani urmează să candideze la Primăria Sectorului 2 al Capitalei pentru funcţia de consilier, din partea PNL.

A dat jurnalismul pe politică

După 25 de ani, prezentatoarea Elena Lasconi a renunțat la Pro TV și la cariera sa vastă de jurnalist. Ea va candida la Primăria Câmpulung Muscel din partea USR, pe motiv că vrea să facă ceva pentru orașul său preferat. De altfel, ea vrea să se retragă dintre cei care se plâng de conducere și să facă o schimbare.

„Sunt emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oameni, pentru locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România. Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor în bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Vreau şi pot sa fac ceva cu adevărat important şi tocmai de aceea am nevoie de o echipă bună.”, a declarat Elena.

Și Claudiu Bleonț  a decis să se retragă de pe scenă, pentru a deveni primarul comunei Beliș din Cluj, locul unde actorul s-a mutat, pe care îl iubește dintotdeauna și pentru care vrea să lupte.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top