Sport

FC Barcelona dezminte totul! Fostul preşedinte al clubului nu ar fi cumpărat ilegal un ficat pentru un transplant

Caz uluitor! Clubul FC Barcelona a dezminţit informaţia că fostul preşedinte al grupării, Sandro Rosell, ar fi fost implicat în achiziţionarea ilegală a unui ficat pentru un transplant la care urma să fie supus francezul Eric Abidal.

Abidal, 38 de ani, care este acum director sportiv al catalanilor, a fost supus unui transplant de ficat în 2012, după ce i s-a depistat o tumoare la acest organ.

Media spaniolă a scris că Rosell, arestat pentru spălare de bani în 2017, a cumpărat în mod ilegal ficatul.

”FC Barcelona neagă ferm orice ilegalitate care s-ar fi comis în această chestiune. Totodată, clubul deplânge lipsa de rigoare în răspândirea unor astfel de informaţii referitoare la un subiect atât de delicat”, se arată într-un comunicat al formaţiei blaugrana.

Atât Abidat cât şi Clinica de transplant unde a avut loc intervenţia au respins acuzaţiile.

Potrivit informaţiilor disponibile, donarea şi transplantul au fost „în concordanţă cu legislaţia actuală şi cu protocoalele clinice comune”.

Citește și: Generaţia de Aur va juca împotriva legendelor echipei FC Barcelona. Gică Popescu, marea surpriză

Fotbal – CM 2018: Columbia – Anglia 1-1, după prelungiri; urmează loviturile de departajare

Selecţionatele Columbiei şi Angliei sunt la egalitate, 1-1 (0-0, 1-1), după 120 de minute, marţi seara, pe stadionul Spartak din Moscova, în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.

Anglia a deschis scorul prin Harry Kane (57 – penalty), după un fault comis în careu asupra sa de Carlos Sanchez.

Pentru Kane a fost al şaselea gol marcat la turneul final din Rusia. Columbia a egalat în minutele adiţionale, prin fundaşul Yerry Mina (90+3), care a marcat cu capul în urma unui corner. Pentru fundaşul de la FC Barcelona a fost al treilea gol marcat în Rusia.

Vor urma loviturile de departajare.

FC Barcelona şi-a prezentat tricoul pentru meciurile din deplasare

Clubul spaniol de fotbal FC Barcelona şi-a prezentat, luni, tricoul pentru meciurile din deplasare din sezonul 2018-2019, informează cotidianul L’Equipe.

Astfel, în stagiunea viitoare, catalanii vor juca cu un tricou galben fluorescent cu dungi roşii, care reaminteşte de cel din sezonul 2014-2015.

Conform „Barcei”, acesta este un omagiu al tricoului din sezonul 2005-2006 la capătul căruia FC Barcelona a realizat dubla Campionat-Liga Campionilor.

Share
Scris de
Apetrii Tora

Acest site foloseste cookies.

Read More