Connect with us
FCSB - CFR Scor Live: Meciul care poate decide campioana

Sport

FCSB – CFR Scor Final: 1-1 REZUMAT video

FCSB CFR Scor final 1-1. Verdict amânat în lupta pentru campionat. Steaua lui Becali şi CFR-ul lui Petrescu au remizat, iar ultimele trei etape vor stabili campioana. Vezi mai jos rezumatul.

UPDATE. FCSB – CFR se termină cu scor de egalitate. Craiova va arbitra lupta pentru titlu. Oltenii vor întâlni etapa viitoare CFR-ul, apoi vor juca acasă contra FCSB-ului. Echipa lui Dică menţine diferenţa de 2 puncte faţă de cea a lui Dan Petrescu.

Rezumat video


Update: Costache îl schimbă pe Ciprian Deac.

UPDATE: GOL FCSB! GOL Planic în minutul 90+1! Alibec a oferit pasa decisivă, iar fundaşul a băgat mingea în poartă din câţiva metri.

Update: FCSB a cerut 11 metri la un şut al lui Alibec în Culio. S-au dat 6 minute de prelungiri.

Update> Ultima mutare la FCSB, Coman intra in locul lui Filip, in minutul 81.

UPDATE: GOL CFR în minutul 76. GOL Djokovic. La acest scor, CFR trecere pe primul loc! Şut fantastic al fotbalistului lui Petrescu.

Update: Meciul este presărat de momente de nesportivitate de ambele părţi. Benzar şi Omrani au luat galbene. Se simulează foarte mult şi fiecare tabără încearcă să exagereze.

Mailat l-a înlocuit pe Ţucudean.

Update: Budescu a fost înlocuit de Teixeira în minutul 68.

Minutul 65: Omrani marchează, dar golul este anulat pentru ofsaid. Reluările TV au arătat că decizia a fost corectă.

Update> Minutul 60: A inceput scandalul pe teren dupa o lovitura libera acordata FCSB-ului in marginea careului. Din reluarile TV reiese ca lovitura libera a fost acordata cu usurinta.

Budescu a tras, insa, in zid.

Update: Minutul 55. CFR este mai ofensiva si rateaza o sansa importanta prin Tucudean, dupa un corner. Dica a decis apoi sa-l schimbe pe Gnohere cu Alibec.

Update: A inceput repriza a II a. Nicio modificare in cele doua echipe

UPDATE: 0 fotbal, 0-0 scor la pauză. Poate repriza a II a va fi mai intensă.

Update: Prima ocazie pentru CFR în minutul 38. Bălgrădean a intervenit salvator în faţa lui Ţucudean, la un corner.

Update: După 35 de minute de joc, scorul este egal 0-0. Meciul este foarte slab. Pintilii a luat un cartonaş galben pentru un fault la Deac.

Update: Denis Man a trimis un şut puternic din marginea careului, pe lângă poarta CFR-ului.

UPDATE: S-au dus 22 de minute din joc, dar am avut parte de puţin fotbal şi multe faulturi. Nicio ocazie importantă la ambele porţi.

Update: Vinicius a luat cartonaş galben pentru un gest nesportiv.

Update: După 13 minute, scorul este tot alb, iar ocaziile importante au lipsit.

Update: Primă fază de atac pentru CFR, dar mingea şutată de Camora trece pe lângă poartă, fără să pună pericol. Minutul 5.

Update: Tănase a încerca un şut de la 18 metri, dar execuţia a fost una slabă, iar mingea a trecut pe lângă poartă, fără emoţii pentru Arlauskis.

UPDATE: A început derby-ul! FCSB a avut lovitura de start! Omrani a fost faultat după câteva secunde de joc.

UPDATE: Avem echipele oficiale de start:

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Găman, Momcilovic – Pintilii, Filip – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere;

Rezerve: Vlad – Nedelcu, Alibec, Morais, Fl. Coman, Ov. Popescu, Filipe Teixeira;

Antrenor: Nicolae Dică;

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Boli, Vinicius, Camora – Culio, Hoban, Djokovic – Omrani, Țucudean, Deac;

Rezerve: Vâtcă – Luchin, Mureșan, Al. Ioniță, Bordeianu, Costache, Mailat;

Antrenor: Dan Petrescu.

Stire initiala

Aşa cum ne-am obişnuit în toţi aceşti ani, cu cât finalul de campionat se apropie, cu atât începe să fie mai mult scandal şi mai puţin fotbal în Liga 1.

Clujenii cerut depunctarea FCSB-ului, după declaraţiile lui Gigi Becali despre faptul că CFR ar fi ajutată de arbitri să câştige Liga 1.

În replică, bucureştenii au cerut şi ei depunctarea CFR-ului, legându-se de declaraţiile antrenorului Dan Petrescu, care a spus că FCSB este ajutată de arbitraj să iasă campionatul.

FCSB a mers până la urmă mai departe, iar Gigi Becali a anunţat că cere excluderea clubului CFR Cluj din Liga 1, la TAS!

„Cei de la CFR au vrut depunctarea Stelei pentru nimic. E clar regulamentul. Citiți articolul 52, alineatul 7. Ei o să cadă în groapa lor. Acum mergem până la capăt, chiar și la TAS. Ei au vrut depunctare, noi cerem excluderea CFR-ului. Nu se poate să ne depuncteze pe noi fără să-i depuncteze și pe ei. E mai grav ce a făcut CFR.

Există o hârtie, din 2012, prin care clubul Steaua anunță că se dezice de orice declarație dată de Gigi Becali. E clară treaba. Dacă cineva declară ceva, cum poți să-i pedepsești pe jucători? Plus că poate fi prejudiciu de zeci de milioane de euro dacă Steaua e depunctată. Se pierde calificarea în Champions League.

Eu vreau împăcare. Dar să vină ei să zică «Hai să ne împăcăm». E dubios totul. De unde până unde au venit ei cu depunctarea Stelei? Am rămas uimit când am văzut”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„În play-off suntem furaţi pe faţă. Haţegan nu ne-a dat penalty cu Steaua şi aici a dat penalty împotriva noastră. Ne-a furat patru puncte. Dacă se descurcă Steaua, bravo lor.

Dar nu e normal aşa. Altfel era să fim la egalitate de puncte înainte de meciul direct”, a spus Dan Petrescu, după partida terminată la egalitate cu Poli Iaşi, meci după care şi-a anunţat plecarea din România.

Scandal în Liga 1. Dan Petrescu își anunță plecarea din România și face acuzații grave. MM Stoica i-a dat replica

FCSB CFR Scor: Istvan Kovacs, arbitrul meciului de azi

Certitudinea este că ne aşteaptă un meci foarte tensionat cu o mare presiune pe arbitraj în această seară. Arbitrul partidei va fi Istvan Kovacs, ajutat la cele două tuşe de Octavian Şovre şi Valentin Avram.

O victorie a FCSB ar asigura în foarte mare proporţie un titlu de campioană pentru echipa lui Nicolae Dică. Steliştii ar acumula 45 de puncte, cu 5 mai multe ca rivalii lor din această seară, cu trei etape înainte de final.

O victorie a CFR duce gruparea ardeleană pe primul loc, cu 43 de puncte, unul mai mult ca FCSB.

Un rezultat de egalitate menţine diferenţa de 2 puncte dintre cele două echipe şi prelungeşte aşteptarea până la final de campionat.

În turul din play-off, cele două echipe au remizat, scor 1-1, meci în care, bineînţeles, s-au făcut critici de ambele părţi la adresa arbitrului.

FCSB CFR Scor: Echipe probabile şi cine televizează meciul

Echipe probabile

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Momcilovic, Morais – Pintilii, Filip – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Djokovic, Hoban, Culio – Deac, Ţucudean, Omrani

Partida este televizată de Digi Sport 1, Look Tv şi Telekom Sport. Huff.ro vă ţine la curent cu scorul live al meciului şi vă va prezenta rezumatul video al partidei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top