Connect with us
FCSB - Dinamo București. Echipa câinilor, favorită după mult timp

Sport

FCSB – Dinamo București. Echipa câinilor, favorită după mult timp

Meciul FCSB – Dinamo București din etapa a6-a în Liga I va avea loc miercuri, ora 21.00 pe Arena Națională și va fi transmis în direct la televizor, iar HUFF  va face live video pe tot parcursul acestuia. Dinamo București este pentru prima dată după mai mulți ani.

FCSB – Dinamo București. Câinii, favoriți la pariuri

Dinamo București este din nou echipa favorită la pariuri. Acest lucru nu s-a mai întâmplat din 2007, de la victoria obținută cu 4-2 împotriva steliștilor. De atunci, cele două echipe s-au mai luptat de 19 ori, însă niciodată nu au reușit câinii să fie favoriți. Situația aceasta poate fi dată de faptul că FCSB s-a mai confruntat cu ceva probleme în ultima perioadă. Majoritatea jucătorilor s-au infectat cu noul virus al momentului și chiar dacă mulți dintre ei s-au recuperat, pregătirea a fost una destul de dificilă.

Niciuna dintre echipe nu este, însă, într-o formă prea bună. După primele 5 etape, FCSB este pe locul al 3-lea în clasament, cu 9 puncte din 15 posibile, iar Dinamo ocupă poziția a 12-a, cu doar 5 puncte. Meciul va fi unul atipic atât din cauza situației dificile a unei dintre echipe, cât și din cauza pandemiei care nu permite accesul spectatorilor în tribună.

Dinamoviștii au o cotă la victorie de 2,37, față de 2,92 cât au rivalii de la FCSB, iar egalul este cotat la 3,50. Deși ”roș-albaștrii” i-au recuperat după infectările cu coronavirus pe Florin Tănase, Darius Olaru, Andrei Miron, Ovidiu Popescu, Sergiu Buș, Andrei Vlad, Ionuț Vână și Alexandru Buziuc, casele de pariuri au decis să pună câinii pe primul loc pentru că FCSB nu-i va avea pe mulți dintre jucătorii săi de top, nici măcar pe mijlocașul Darius Olaru, după ce a primit un cartonaș roșu în etapa anterioară, la Iași.

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a recunoscut că Dinamo pleacă ușor favorită în derby-ul de sâmbătă seară, însă se bazează pe faptul că lucrurile se pot schimba până sâmbătă în ceea ce privește echipa preferată, dar și pe faptul că i-au mai bătut pe câini cu o echipă experimentală.

Și Claudiu Niculescu susține că Dinamo poate fi favorita, dar este de părere că meciul va fi unul strâns și lucrurile se pot schimba.

„Va fi un meci încins, cum a fost întotdeauna, este un meci special. La cum arată lucrurile acum, cred că Dinamo este favorită, pentru că FCSB-ul traversează această perioada grea, cu acele cazuri de COVID-19. Chiar dacă Dinamo pare la prima vedere favorită, meciul va fi unul încins și se poate întâmpla orice într-un astfel de derby.”, a declarat Claudiu Niculescu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top