Connect with us
FCSB-DINAMO, se joacă de la ora 21.00, live video pe HUFF.ro. Meciul redeschide Arena Națională

Sport

FCSB-DINAMO, se joacă de la ora 21.00, live video pe HUFF.ro. Meciul redeschide Arena Națională

FCSB-DINAMO se joacă de la ora 21.00, live video pe HUFF.ro. Este o partidă mult așteptată care se va desfășura pe cel mai mare stadion din țară. Cele două rivale vin după înfrângeri în ultima rundă de campionat.

FCSB-DINAMO

FCSB-DINAMO se va juca în această seară, de la orele 21.00, pe Arena Națională. Primul episod din Derby de România al acestui sezon, va avea loc pe cel mai mare stadion al țării, care până acum a fost închis pentru reparații.

Ambele echipe vin după înfrângeri în ultima rundă de campionat. Astfel, FCSB a fost învinsă categoric la Iași de Poli, 2-5, în timp ce Dinamo a cedat în fața UTA-ei, 0-1 în ”Ștefan cel Mare”.

Potrivit Digisport.ro, spre deosebire de meciul cu Poli, FCSB se va putea baza pe fotbaliști precum Andrei Miron, Ovidiu Popescu, Florin Tănase sau Sergiu Buș în derby, reveniți în lot înaintea deplasării la Iași după o perioadă în care au fost infectați cu noul virus.

În același timp, Cosmin Contra are la dispoziție aproape întreg lotul pentru meciul cu FCSB.  În afara lui Vlad Achim, care este accidentat, niciun fotbalist de la Dinamo nu a fost depistat cu noul virus de la startul acestui sezon.

FCSB: Vlad – Enache, Miron, Soiledis, Panțîru – Perianu, Ov. Popescu, Tănase – Moruțan, Buș, Ion
Dinamo: Mejias – Gonzalez, Puljic, Grigore, Lopez – Răuță, Gol – Camara, Borcea, Sorescu – Nemec

Echipele încurajate de fani

Meciul din această seară este foarte așteptat, iar fanii celor două echipe sunt pregătiți să le susțină. Ei au transmis pe rețelele de socializare că se vor aduna la baza celor două cluburi cu câteva ore înainte de începerea meciului.

Ei vor să se asigure că le vor transmite încurajări fotbaliștilor.

”Ne vom întinde de la Săftica până la Arena Națională, nu vom sta grămada și vom purta măști”, au anunțat suporterii lui Dinamo.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top