Connect with us
Fotbalistul Hugo Guerra s-a stins din viață. Avea 52 de ani

Știri

Fotbalistul Hugo Guerra s-a stins din viață. Avea 52 de ani

Potrivit argentina.topnews.cloud, fotbalistul Hugo Guerra a încetat din viață. Avea 52 de ani. A făcut infarct. Potrivit sursei citate, inima fotbalistului a încetat să mai bată. Tragedia s-a petrecut în noaptea de 11 spre 12 mai, conform sursei citate. Află mai multe informații din rândurile care urmează.

Hugo Guerra a fost atacant pentru echipe importante din America de Sud

Hugo Guerra s-a stins din viață la 52 de ani. A suferit un atac de cord. A fost atacant pentru echipe ca Boca Juniors, Penarol, Colon sau Nacional. În anul 1993, a făcut parte din lotul Uruguayului la Copa America.

Fanii fotbalistului sunt afectați de tragicul eveniment.

CITEȘTE ȘI: Doliu în lumea fotbalului! Antrenorul Emiliano Mondanico s-a stins din viață

Doina Cornea s-a stins din viață

Doina Cornea nu mai este printre noi. Fosta disidentă a regimului comunist, a plecat dintre noi. Avea 89 de ani. Era bolnavă de mai multă vreme.

Nefericita întâmplare a avut loc în noaptea de joi spre vineri. Fiul ei, Leontin Juhasz, a făcut o declarație astăzi pentru Mexiafax. A spus că mama lui s-a stins în locuința sa din Cluj-Napoca.

În zilele următoare va avea loc înmomrmântarea fostei disidente a regimului comunist.

Doina Cornea s-a născut pe data de 30 mai 1929 în Brașov. A fost profesor, traducător și publicist.

Pe vremea regimului comunist, Doina Cornea a fost cea care a difuzat mai multe proteste și texte la radio. Astfel a informat opinia publică internațională cu privire la situația reală din România din acea vreme.

A fost asistent universitar la catedra de limba franceză a Facultăţii de Filologie a Universităţii Babeş-Bolyai din din Cluj.

ntre anii 1982 – 1989 a difuzat nu mai puțin de 31 de texte și proteste la radio. În anul 1983 a fost concediată de la universitate, a fost supusă unor interogatorii și unei anchete și chiar a fost bătută.

În anul 1990, în timpul manifestațiilor de la Piața Universității, a făcut un apel important către români, în lectura lui Emil Hurezeanu: „Români, cetăţeni ai ţării! Istoria, în condiţiile date, ne-o scriem singuri! CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top