Sport

Gala AFAN și-a desemnat campionii

Gala AFAN și-a desemnat campionii sportului în anul 2016. Evenimentul a avut loc la hotelul Intercontinental în compania unor musafiri de lux. Ciprian Marica, Bogdan Stelea, Narcisa Lecușanu, Oana Manea sau Cristi Balaj sunt doar câteva din personalitățile prezente.

Gala AFAN – Denis Alibec, premiatul zilei

După ce în finalul anului trecut, Alibec a arestat premiul de cel mai bun fotbalist al anului în ancheta Gazetei Sporturilor, el a bifat încă reușită personală. În cadrul Galei AFAN, proaspătul atacant al Stelei a câștigat atât titlul de cel mai bun atacant cât și pe cel de cel mai bun fotbalist al anului 2016.

Titlul de cel mai bun antrenor i-a revenit lui Marius Șumudică, pentru performanțele obținute pe banca Astrei Giurgiu.

Cel mai bun fundaș a fost desemnat Gabi Tamaș. Apărătorul central nu este singurul laureat al Stelei. Florin Niță a câștigat premiul de cel mai bun portar al anului trecut.

Mijlocașul anului 2016 a fost ales „veteranul”, Lucian Sânmărtean, fotbalistul celor de la Pandurii Tg.Jiu.

Citește și: Echipa anului 2016 – primul 11 al fotbalului mondial

Fotbalul feminin a fost și el reprezentat și premiat în cadrul aceleiași gale. Ioana Bortan a fost aleasă cea mai bună jucătoare a anului.

Futsalul nu a lipsit nici el de pe lista premiilor. Cristian Matei, jucătorul celor de AutoBergamo Deva a câștigat titlul pus în joc.

Alte premii simbolice pentru întreaga carieră au mers către Adrian Mutu, Daniel Pancu, Ciprian Marica și Dorin Goian.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-01-06T23:23:05+02:00 23:23

Share
Scris de
George Vintilă

Acest site foloseste cookies.

Read More