Connect with us
Genk - Astra se joacă joi, 23 februarie, de la ora 22.05, în Europa League. Cine televizează partida și unde poți urmări meciul live online

Sport

Genk – Astra, joi 23 februarie, ora 22.05: Unde vezi meciul live online și la TV

Genk – Astra este meciul care poate aduce o calificare istorică pentru campioana României în Europa League. După ce meciul tur s-a terminat cu scorul de 2-2, elevii lui Șumudică au nevoie de victorie azi.

Astra poate depăși faza șaisprezecimilor Europa League și printr-un rezultat de egalitate, însă trupa giurgiuveană trebuie să marcheze cel puțin trei goluri.

Șumudică: Calificarea nu e jucată

Tehnicianul Marius Șumudică a afirmat înainte de meciul de joi seară că încă nu este jucată calificarea. „Șumi” a declarat că echipa sa va fi dezavantajată de starea vremii (se anunță ploaie în Belgia la ora disputării meciului). Cu toate acestea, antrenorul campioanei s-a arătat încrezător în privința șanselor de calificare.

„Trebuie să ne gândim că aici se va juca calificarea. Încă nu e jucată, chiar dacă am făcut 2-2 acasă. Ştiu că ne va aştepta o partidă grea. Suntem un pic defavorizaţi şi de starea vremii, nu ne aşteptam să plouă, e altceva decât la Bucureşti. Probabil ei sunt învăţaţi să joace pe o astfel de vreme. Încercăm să ne jucăm cartea şi cred că avem posibilitatea să realizăm iar o noapte magică. Şi să ne bucurăm împreună, toţi românii, de un rezultat bun”, a spus Şumudică.

Stuivenberg: Nu jucăm la 0-0

De cealaltă parte, olandezul Albert Stuivenberg, antrenorul celor de la Genk, a declarat că nu vrea să joace la un rezultat de 0-0. Tehnicianul adversarilor Astrei a mai afirmat că își dorește ca elevii săi să aibă posesia balonului.

„Când joci la 0-0 există întotdeauna pericolul să primeşti gol. Noi jucăm întotdeauna la victorie, dar desigur ne-ar avantaja şi un 0-0 sau 1-1. Am înţeles că s-au vândut doar 7.000 de bilete, avem nevoie de suportul fanilor. Sper ca stadionul să fie plin la ora meciului. Am văzut la meciul tur că Astra are câţiva jucători impresionanţi. Trebuie să fim concentraţi 90 de minute, pentru că în tur, dintr-o neatenţie, am primit gol în finalul meciului. Sunt sigur că adversarul vine să câştige, noi trebuie să avem o posesie bună”, a spus Stuivenberg.

Genk Astra – Echipe Probabile de start

Genk (4-2-3-1): Ryan – Castagne, Brabec, Colley, Uronen – Berge, Heynen – Schrijvers, Pozuelo, Trossard – Samatta
Antrenor: Albert Stuivenberg

Astra (5-4-1): Lung – Al. Stan, Săpunaru, Geraldo, Fabricio, Junior Morais – Al. Ioniță, Takayuki, Teixeira, Budescu – D. Niculae
Antrenor: Marius Șumudică

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Olanda, condusă de Serdar Gozubuyuk. El va fi ajutat la cele două tușe de arbitrii asistenți Bas van Dongen şi Davie Goossens. Adiționalii Pol van Boekel şi Dennis Higler completează brigada de arbitri.

Genk – Astra Live online și la TV

Meciul Genk – Astra din data de 23 februarie se dispută de la ora 22.05. Partida este televizată de DolceSport 1 și de Pro TV. Genk – Astra poate fi urmărit LIVE ONLINE STREAMING pe live.dolcesport.ro, pentru abonații Telekom. Partida este online și pe voyo.ro.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top