Connect with us
Astra Genk Live Online, în șaisprezecimile Europa League. Scorul în timp real al meciului de joi, 16 februarie 2017. Rezultatul partidei.

Sport

ASTRA – GENK 2-2 REZUMAT VIDEO – Europa League

Astra Genk SCOR FINAL 2-2. REZUMAT VIDEO

ASTRA – GENK: 2-2 (Timoty Castagne  – 25’; Constantin Budescu – 43′; Leandro Trossard – 83′; Takayuki Seto – 90′) 

REZUMAT VIDEO


GOL TAKAYUKI:

GOL TROSSARD:

GOL BUDESCU:

GOL CASTAGNE:

Astra joacă azi, de la 20.00, într-un meci istoric pentru formația din Giurgiu. Echipa antrenată de Marius Șumudică joacă în șaisprezecimile Europa League contra formației belgiene Genk.

Astra a reușit să ajungă în această fază a competiției europene, după ce a terminat pe locul secund în grupa sa. Giurgiuvenii au fost pe locul secund, după AS Roma, dar înaintea Viktoriei Plzen și a Austriei Viena.

De cealaltă parte, Genk a fost prima într-o grupă cu Athletic Bilbao, Rapid Vienna și Sassuolo.

Trupa belgiană pornește cu prima șansă în această seară, dacă e să ne luăm după cotele de la casele de pariuri. O victorie a lui Genk are o cotă de circa 2.40, în timp ce Astra are în jur de 3.20. Un rezultat de egalitate în acest meci are o cotă de aproximativ 3.25.

Șumudică: Plecăm cu șansa a doua

Tehnicianul Marius Șumudică a afirmat înainte de această partidă că elevii săi pornesc cu șansa a doua.

„Plecăm cu şansa a doua, dacă până acum consideram că şanse sunt 50-50, în momentul în care în ultimele cinci zile m-am ocupat mai mult de pregătirea jocului mi-am dat seama că au calitate, au câştigat ultimele partide şi s-au apropiat de play-off. Parcă este identic parcursul lor cu al nostru. Noi ne chinuim să vindem jucători pe câteva sute de mii de euro, ei au vândut doi cu 28 de milioane de euro, asta este diferenţa.

Ca atuu, aş merge pe experienţa jucătorilor mei, nu neapărat pe vârsta lor, ci pe experienţa internaţională. Ei sunt mai tineri, dar are şi asta atuurile ei, exuberanţa, entuziasm, plăcere de a juca. Ca minusuri sunt dispuşi să facă mai multe greşeli, pe când jucătorii mei sunt cu o experienţă mai mare”, a declarat Şumudică.

Antrenorul român a mai afirmat și că are ca obiectiv să nu primească gol. El a precizat că speră să vadă de la elevii săi atitudinea pe care fotbaliștii de la PSG au avut-o în partida cu Barcelona, scor 4-0.

Antrenorul belgienilor: Șansele sunt 50/50

De cealaltă parte, antrenorul Albert Stuivenberg a apreciat că șansele sunt egale în această partidă. El a apreciat și rezultatele obținute de Astra în Europa League.

„Este foarte important acest meci pentru că poți ajunge mai sus cu astfel de partide. Este o experiență internațională pe care o pot căpăta jucătorii și este foarte important pentru clubul nostru, Genk, în ceea ce privește notorietatea. (…) Astra este un club foarte interesant și impresionant, pentru că a reușit în Europa să învingă echipe cu nume importante, ca West Ham.

Sunt foarte puternici. Așa cum obișnuim, analizăm orice meci și încercăm să creăm un plan, pentru a reuși să trecem și de această dată. Suntem în aceeași situație în campionat și noi și Astra. Realistic vorbind, pot spune că sunt șanse 50% — 50% în meciul de mâine”, a declarat tehnicianul lui Genk, Albert Stuivenberg.

Vestea bună pentru astrali este că golgheterul belgienilor, Nikolaos Karelis (24 de ani) nu va evolua. El s-a accidentat la genunchi și se alătură unei liste de absenți care îi mai curpinde și pe portarul Marco Bizot și fundașul Sébastien Dewaest.

Echipe probabile de start

Astra (4-2-3-1): Lung Jr – Al. Stan, Geraldo, Fabricio, J. Morais – Săpunaru, Seto –  Ioniță II, Budescu, Teixeira – D. Niculae

Genk (4-2-3-1-): Ryan – Castagne, Brabec, Colley, Uroven – Berge, Heynen – Schrijvers, Malinovski, Trossard – Smatta

Meciul este arbitrat de o brigadă norvegiană. Svein Oddvar Moen este central, fiind ajutat de asistenții Kim Thomas Haglund şi Magnus Lundberg și de adiţionalii Svein-Erik Edvartsen şi Tore Hansen

Astra Genk LIVE ONLINE

Meciul Astra – RC Genk, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20.00, pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. Meciul este transmis de Sport.ro şi Dolce Sport. Partida poate fi urmărită live online pe voyo.ro.

Huff.ro vă va ține la curent cu scorul în timp real al meciului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top