Connect with us
Germania - Suedia, scor live - Video online CM 2018

Sport

Germania – Suedia, scor final 2-1. Rezumat video CM 2018

Germania Suedia scor final 2-1. Germania a obţinut victoria în această seară, după debutul nefericit în fața Mexicului. Rezumat video mai jos.

Rezumat video Germania VS Suedia rezultat final 2-1

Germania VS Suedia LIVE VIDEO și text – SCOR 2-1. Rezumat video

Min 95 – Germania se salveză în ultimele 30 de secunde de la eliminarea de la Cupa Mondială. Înscrie în poarta Suediei chiar la finalul meciului. Scorul Germania VS Suedia 2-1.

Min. 90+7 – FINAL DE MECI! Deşi a fost condusă şi a terminat partida în 10 oameni, Germania s-a impus cu 2-1 în faţa Suediei, datorită golului marcat la ultima fază de Toni Kroos.

Min. 90+5 – GOOOOOL, 2-1 Germania! Toni Kroos aduce victoria campioanei mondiale, la practic ultima fază a meciului, cu o execuţie impecabilă dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, lateral stânga.

Gol Germania. Germania reușeste să își păstreze locul în grupele Cupei Mondiale. Scorul Final al Meciului Germania VS Suedia este 2-1.

Min 90 – Germania VS Suedia a fost prelungită cu 5 minute.

Min. 81 – Ocazie Germania! Werner îşi putea aduce echipa în avantaj, dar a trimis peste poartă din poziţie ideală.

Min. 71 – Cartonaş galben primit de Boateng.

Min 70. Boateng il opreste pe Forsberg prin fault si primeste cartonas galben

Min 60. Centrare in fata portii, Reus nu reuseste sa reia cu calcaiul spre poarta!

Min. 49 – Ocazie Germania! Continuă asediul. Kroos a fost foarte aproape de al doilea gol. Şutul său de la marginea careului, uşor deviat, a trecut puţin pe lângă poartă.
Min 47 – Germania revine calcule! Germania reuseste să egaleze în meciul cu suedia. GOOOOOOOOL GERMANIA! Werner centreaza pe jos in careu iar Reus inscrie! De această dată, germanii concretizează startul foarte bun de repriză. Marco Reus a marcat primul său gol la Cupa Mondială, şi cu ceva noroc. Intrat la pauză, Mario Gomez a deviat suficient pentru ca fotbalistul Borussiei Dortmund să poată trimite în poartă.

Gol Germania. Germania VS Suedia Scor 1-1.

Transmisiunea în direct a revenit. Repriza a doua este gată să înceapă!

Min 46 – Pauză. Germania riscă excluderea de la Cupa Mondială 2018 dacă nu pleacă acasă cu o victorie.

Min 32 – Gooool Suedia. Germania la un pas să fie eliminată de la Cupa Mondială. Germania – Suedia Scor 0-1. Toivonen scapa pe contraatac dupa o pasa gresita a lui Kroos si deschide scorul cu un lob peste Neuer!

Gol Suedia. Suedia deschide scorul. Germania VS Suedia Scor 0-1

Min 12. Berg scapa singur de la 40 de metri de poarta, ajunge in pozitie de 1 la 1 cu Neuer insa trimite in acesta! Atacantul suedez acuza o impingere din spate a lui Boateng.Deşi germanii au dominat clar meciul până acum, suedezii rămân extrem de periculoşi pe contraatac. A dovedit-o şansa excelentă de care a beneficiat Berg. Scăpat singur spre poartă, atacantul nordicilor a fost blocat providenţial de Neuer, însă a protestat vehement, considerând că a fost faultat de Boateng. Jocul a continuat însă, fără consultarea VAR.

Min 9. Reus primeste în careu, centrarea în fața porții este respinsă în corner.

Update: Meciul a început, lovitura de start a aparținut suedezilor!

Echipele de start

Campioana mondială nu se află în cea mai bună situație. Învinsă la debut cu scorul de 1-0 de către Mexic, Germania nu are alternativă decât victoria astăzi, în caz contrar riscând o eliminare prematură de la turneul final în care era văzută drept favorită.

Mexic a bătut Coreea de Sud și a ajuns la șase puncte, având șanse foarte mari la calificarea în optimi. Suedia are 3 puncte, după victoria în fața aceleiași echipe și s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate.

În aceste condiții, echipa lui Joachim Low va încerca să învingă, mai ales că presa germană a taxat în termeni duri prestația foarte slabă a campioanei lumii la debut.

Suedia nu a făcut un meci mare cu Coreea de Sud, dar a obținut o victorie muncită și a arătat determinare în joc.

Cele două echipe s-au înfruntat de patru ori la Cupa Mondială, Germania a reuşit trei victorii, iar Suedia una singură, în 1958, când scandinavii au ajuns până în finală la ediţia pe care au găzduit-o.

Bilanţul general al meciurilor directe este de 15 victorii pentru Germania şi 12 pentru Suedia, din totalul de 36 de partide. Ultima victorie a scandinavilor datează din aprilie 1978 (3-1 la Stockholm).

Meciul Germania vs. Suedia este televizat de TVR 1 și TVR HD. Partida poate fi văzută live online pe tvrplus.ro.

Vezi și: Germania – Mexic, scor final 0-1 Rezumat VIDEO – grupa F a CM 2018

Vezi și: Suedia – Coreea de Sud, scor final 1-0 – Rezumat video – grupa F a CM 2018

Vezi și: Coreea de Sud – Mexic, scor final 1-2 Rezumat video la CM 2018

Germania Suedia scor live: Echipe de start

Germania: Neuer – Kimmich, Rudiger, Boateng, Hector – Rudy, Kroos – Muller, Draxler, Reus – Werner

Suedia: Olsen – Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg – Berg, Toivonen

Arbitru: Szymon Marciniak (Polonia).

Meciul se joacă pe stadionul din Soci, în grupa F a Campionatului Mondial de fotbal.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al meciului și cu cele mai importante faze video. De asemenea, vă vom prezenta și rezumatul video al acestui meci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top