Connect with us
Suedia - Coreea de Sud, scor live - Meci în grupa F a CM 2018

Sport

Suedia – Coreea de Sud, scor final 1-0 – Rezumat video – grupa F a CM 2018

Suedia Coreea de Sud Scor final 1-0. Echipa care a lăsat Italia acasă, Suedia, a debutat la CM 2018 într-un meci contra Coreei de Sud, o echipă care pare doar umbra selecționatei care juca finala mică în 2002.

Update: Suedia reușește o victorie la limită. În minutul 90+1, Hwan a avut singuta ocazie mare a sud-coreenilor. trimițînd cu capul puțin peste poarta lui Olsen. A fost un joc destul de slab, în care diferența a făcut-o o lovitură de pedeapsă.

Vezi rezumatul partidei mai jos!


Minutul 77: Momente haotice de joc după marcarea golului suedez. Nordicii au început să facă pasul în spate, însă asiaticii nu reușesc să își creeze ocazii. Sunt multe pase greșite de ambele părți și multe faulturi.

Minutul 66: Gol Suedia! Andreas Granqvist transformă penalty-ul cu un șut plasat în colțul din dreapta.

Minutul 64: Penalty acordat după arbitraj video pentru Suedia, după un fault în careu.

MInutul 56: Ocazie Suedia! Portarul Cho are o nouă intervenție de senzație, după o fază fixă a suedezilor, în urma căreia Toivonen a trimis periculos cu capul.

Minutul 50: Ocazie! Ja-Cheol Koo (Coreea de Sud) se înalță în centrul careului spre o centrare din lateral, dar lovitura sa de cap trece pe lângă bara stângă.

Update: S-a dat startul reprizei secunde. Emil Forsberg a prins un șut bun, de la circa 17 metri, dar mingea s-a dus peste poartă.

Minutul 45+1. Ocazie Suedia! Mingea trimisă cu capul de Viktor Claesson trece milimetric pe lângă poartă, după ce a fost deviată de un jucător coreean! A fost ultima fază a primei reprize. Se intră la cabine cu scor alb.

Minutul 42: Fază grea în careul sud-coreean, unde un fundaș are o intervenție de ultim moment în fața lui Toivonen. Jucătorul asiatic intervine prin alunecare, loveste mingea, apoi prinde și piciorul atacantului suedez. Arbitrul nu acordă 11 metri.

Minutul 34: Vedeta sud-coreenilor, Son, a avut o cursă incredibilă din propria jumătate de teren până aproape de poarta suedezilor. Fundașii nordici au reușit să-l blocheze în ultimul moment.

Minutul 28: Schimbare la Coreea de Sud. Accidentat, Joo-Ho Park a fost înlocuit de Min-Woo Kim.

Minutul 21: Ocazie mare Suedia! Atacantul Marcus Berg ratează incredibil din câțiva metri! Portarul sud-coreean a avut o intervenție magistrală.

Minutul 20: După un început bun al asiaticilor, suedezii par să fi preluat inițiativa și au dus de câteva ori mingea periculos în careul advers. Cu toate acestea, nu avem nicio ocazie importantă de gol până acum.

Minutul 10: Primele zece minute ale acestei partide nu au adus ocazii importante. Echipa din Asia este însă mai prezentă în joc și pune mai mult preț pe atac. Suedia se apără disciplinat și încearcă jocul pe contraatac.

Minutul 4: Coreea de Sud a avut prima lovitură de colț, dar fără pericol la poarta daneză.

Update: A început meciul, lovitura de start a apariținut sud-coreenilor.

Știre inițială

Fără Zlatan Ibrahimovic, suedezii își pun acum toate speranțele în jucători precum Emil Forsberg, John Guidetti şi Ola Toivonen, dar reprezentativa scandinavă nu este văzută de specialiști printre echipele care vor reuși o performanță remarcabilă la această Cupă Mondială.

Suedia, învinsă în martie de România în meci amical (1-0 la Craiova), nu a reuşit să înscrie în ultimele trei teste dinaintea turneului final.

De cealaltă parte, Coreea de Sud contează pe singurul jucător de talie mondială din lot, Son Heung-min (18 goluri pentru Tottenham în ultimul sezon, în toate competiţiile), cu toate că acesta nu traversează acum cea mai bună perioadă.

Cea mai bună performanţă a sud-coreenilor este semifinala disputată în 2002, când au găzduit turneul final împreună cu Japonia.

Suedia nu a mai fost la un turneu final din anul 2006, iar în 1958, nordicii reușeau cea mai bună performanță a lor, calificarea în finală, la turneul pe care ei l-au găzduit.

În 1994, Suedia a ajuns în semifinalele Mondialului american, după o victorie în sferturi cu „Generația de Aur” a României.

În 4 meciuri directe, suedezii au reușit două victorii cu adversarii lor de azi și douiă rezultate de egalitate.

Citește și: Germania – Mexic, scor final 0-1 Rezumat VIDEO – grupa F a CM 2018

Lot Coreea de Sud la CM 2018

Portari: 

Kim Seung-gyu (Vissel Kobe), Kim Jin-hyeon (Cerezo Osaka), Cho Hyun-woo (Daegu FC)

Fundaşi: 

Kim Young-gwon (Guangzhou Evergrande), Jang Hyun-soo (FC Tokyo), Park Joo-ho (Ulsan Hyundai), Lee Yong (Jeonbuk Hyundai Motors), Go Yo-han (FC Seul), Kim Min-woo (Sangju Sangmu), Hong Chul (Sangju Sangmu), Yun Young-sun (Seongnam FC), Jung Seung-hyun (Sagan Tosu), Oh Ban-suk (Jeju United)

Mijlocaşi:

Ki Sung-yueng (Swansea City), Koo Ja-cheol (FC Augsburg), Lee Jae-sung (Jeonbuk Hyundai Motors), Jung Woo-young (Vissel Kobe), Ju Se-jong (Asan Mugunghwa), Lee Seung-woo (Hellas Verona), Moon Seon-min (Incheon United)

Atacanţi: 

Son Heung-min (Tottenham Hotspur), Kim Shin-wook (Jeonbuk Hyundai Motors), Hwang Hee-chan (Red Bull Salzbourg)

Lot Suedia la CM 2018

Portari: 

Robin Olsen (Copenhaga), Karl-Johan Johnsson (Guingamp), Kristoffer Nordfeldt (Swansea)

Fundaşi: 

Mikael Lustig (Celtic), Victor Lindelof (Manchester United), Andreas Granqvist (Krasnodar), Ludwig Augustinsson (Werder Bremen), Martin Olsson (Swansea), Filip Helander, Emil Krafth (ambii Bologna), Pontus Jansson (Leeds)

Mijlocaşi:

Sebastian Larsson (Hull), Albin Ekdal (Hamburg), Emil Forsberg (Leipzig), Gustav Svensson (Seattle Sounders), Oscar Hilijemark (Genoa), Viktor Claesson (Krasnodar), Marcus Rohden (Crotone), Jimmy Durmaz (Toulouse)

Atacanţi: 

Marcus Berg (Al Ain), John Guidetti (Alaves), Ola Toivonen (Toulouse), Isaac Kiese Thelin (Anderlecht)

Suedia Coreea de Sud Scor Live: Echipele de start

Echipele probabile pentru meciul programat pe stadionul din Nijnîi Novogord (capacitate de 43.319 locuri):

Suedia: Olsen – Lustig, Granqvist, Lindelof, Augustinsson – Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg – M. Berg, Toivonen. Selecţioner: Janne Andersson.

Coreea de Sud: Kim Seunggyu – Lee Yong, Kim Younggwon, Jang Hyunsoo, Park Jooho – Ki Sungyueng, Jung Wooyoung – Hwang Heechan, Lee Jaesung, Son Heungmin – Kim Shinwook. Selecţioner: Shin Taeyong.

Arbitru: Joel Aguilar (El Salvador)

Meciul dintre Suedia și Coreea de Sud este televizat de TVR 1 și TVR HD de la ora 15.00. Partida poate fi urmărită live online și pe tvrplus.ro. Huff.ro vă ține la curent cu scorul în timp real al meciului și cu rezumatul video.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top