Connect with us
Gigi Becali a ajuns pe mâna medicilor. Ce tratament urmează milionarul

Sport

Gigi Becali a ajuns pe mâna medicilor. Ce tratament urmează milionarul

Gigi Becali este una dintre cele mai controversate apariții din spațiul public. Mereu șochează prin declarațiile sale și este foarte implicat în toate subiectele importante ale momentului, inclusiv în cel legat de virusul care a lovit omenirea. Mereu a negat pericolul reprezentat de coronavirus și a mărturisit că nu se teme de nimic, decât de Dumnezeu. Cu toate acestea, se pare că latifundiarul din Pipera nu este chiar atât de curajos și urmează acum un tratament în acest sens.

Gigi Becali, temător în fața virusului

Gigi Becali a dispărut din spațiul public de ceva timp, după ce a anunțat că se va retrage pentru o perioadă. Totuși, înainte de a dispărea, a precizat de multe ori că nu se teme de coronavirus, pentru că este credincios și Dumnezeu îl va feri de această boală, deși mama și fratele său au contractat virusul și au luptat împotriva lui. Cu toate acestea, el crede că iubirea față de Dumnezeu, dar și tehnicile bisericești l-ar putea feri de nemilosul virus. În plus, el ar refuza să poarte masca de protecție, care este obligatorie pentru toți, deși a fost surprins cu ea la purtător.

“Ca să nu îmbolnăvesc pe alţîi, stau departe de ei, că sunt obligat civic. Dar să-mi pun masca aia, aşa, câine să-mi pun botniţă, nu vreau. Dacă mă unge în fiecare vineri cu mirul Sfântului Duh sfinţit şi dacă mă împărtăşesc cu sângele şi cu trupul lui Hristos, nu mi-e frică nici de şapte miliarde de Covid”, declara Becali.

Deși părea foarte convins, se pare că Gigi Becali este temător în fața virusului. Latifundiarul din Pipera ar fi fost văzut la o clinică privată din București unde face tratamente pentru imunizare, potrivit surselor ProSport. Acesta ar urma un tratament prin perfuzii, fiindu-i administrate vitamine care să îl țină cât mai departe de nemilosul virus. Spitalul la care ar fi fost văzut Becali este cel din care mama și fratele său au contractat Covid-19.

Gigi Becali, implicat în lupta cu Covid-19

Gigi Becali își dorește să aducă o serie de medicamente în România, pentru tratarea infecției cu noul coronavirus. El crede că mulți oameni mor din cauza faptului că nu acces la tratamentul corespunzător, motiv pentru care vrea să ajute el în acest context. Medicamentul pe care el ar vrea să-l aducă în România nu ar fi inclus pe lista pentru tratament aprobată de Ministerul Sănătății.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top