Connect with us
Gigi Becali, decizie radicală! De data asta e definitiv

Sport

Gigi Becali, decizie radicală! De data asta e definitiv

Gigi Becali a decis să se retragă din viața publică, iar decizia pare să fie definitivă. MM Stoica a fost cel care a vorbit despre decizia latifundiarului de a nu mai apărea la televizor și în presă.

Gigi Becali, decizie radicală

Gigi Becali nu mai vrea să apară în spațiul public, să vorbească cu presa și să fie activ în mass-media. Anunțul nu a fost făcut de către latifundiar, ci de către Mihai Stoica care a vorbit în locul acestuia.

MM Stoica a declarat că Gigi Becali nu mai vrea să dialogheze cu presa și că această decizie este una fără cale de întoarcere.

Anunțul este surprinzător, mai ales că latifundiarul a fost dintotdeauna deschis la declarații, foarte prietenos cu reprezentanții mass-media.

Iată ce a declarat Mihai Stoica la ProX!

„Gigi nu mai dorește să vorbească să apară în spațiul public niciodată. Este o alegere personală, e calea pe care și-a ales-o și sunt convins că așa va fi, că nu va renunța la această cale.

Probabil, de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu am vorbit. Voi spune ce voi avea de spus, dar chiar dacă voi fi jignit, nu voi mai răspunde cu jigniri, pentru că am ajuns la vârsta în care să pun punct unui capitol din viața mea.”, a declarat MM Stoica, la ProX.

Cu privire la starea de sănătate a latifundiarului, dat fiind că mama acestuia a fost infectată cu noul virus, MM Stoica spune că Becali nu a fost nici nu este infectat cu virusul mortal.

De alftel, chiar Becali a declarat că s-a testat de mai multe ori, rezultatul fiind negativ.

Potrivit Wikipedia, Gigi Becali este cunoscut pentru actele filantropice în sprijinul unor comunități de sinistrați, asociații religioase, dar și pentru declarațiile publice controversate.

Latifundiarul deține și conduce clubul FCSB, unde stilul său de micromanagement este criticat de presa sportivă și identificat drept cauză a faptului că, în ciuda investițiilor generoase, echipa obține rezultate tot mai slabe.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top