Connect with us
Gigi Becali a fost oprit de poliție în trafic: Nu am declarația pe propria răspundere

Sport

Gigi Becali a fost oprit de poliție în trafic: Nu am declarația pe propria răspundere

Până și Gigi Becali a fost oprit de poliție în trafic. Ce a mai declarat după ce a spus că nu are declarația pe propria răspundere?

Gigi Becali a fost oprit de poliție în trafic: Nu am declarația pe propria răspundere

Poliția Română în București a fost oprit Gigi Becali pentru a i se verifica declarația pe propria răspundere pentru a ieși din casă. Declarația pe propria răspundere pentru a ieși din casă este obligatorie în situația de criză cauzată de pandemia de Covid-19.

Patronul FCSB a susținut că nu are la el declarația impusă de Guvern pe toată perioada crizei. Dacă a primit sau nu amendă, nu este clar.

„Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi ce-i aia. Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă.

Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei. Cum să îi spui lui Gigi Becali «Unde te duci?». Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata,” a declarat Gigi Becali pentru Antena 3.

Gigi Becali a donat o sumă de mai mare de 100.000 euro spitalelor din țara noastră. Acesta a contribuit la cumpărarea aparaturii și dezinfectanților utili în lupta cu coronavirus.

„Cei de la «Matei Balș» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”,a declarat pentru Cancan.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top