Connect with us
Gigi Becali ramane nereabilitat, judecatorii i-au respins cererea

Vedete

Gigi Becali merge în continuare la slujbe, chiar dacă se izolează: „Eu nu pot fără Liturghie. Mor imediat!”

Gigi Becali a povestit că el mere în continuare la Sfânta Liturghie, pentru că nu poate trăi fără această slujbă. Latifundiarul din Pipera merge la mânăstire și îi ajută pe călugări cu tot ce au nevoie.

Gigi Becali merge în continuare la slujbe, chiar dacă se izolează: „Eu nu pot fără Liturghie. Mor imediat!”

De când a început pandemia de coronavirus Gigi Becali a arătat că este un bun creștin și a făcut donații mari pentru spitale, a ajutat cum a putut. Iată că el ajută chiar și biserica în aceste clipe grele prin care trecem cu toții. Becali a povestit că merge des la biserică și ascultă acolo Sfânta Liturghie, fără de care nu poate trăi. „Da, particip la slujbe, trebuie și cineva să zică ‘Amin’. Eu nu pot fără Liturghie. Mor imediat!”, a spus Gigi Becali, la un post TV.

Becali a spus că are și declarație din partea mânăstirii, pentru că este voluntar și își dorește să respecte legea. Becali le duce călugărilor măști de protecție, alimente și tot ce au nevoie. El este de părere că numai prin credință putem să trecem de această perioadă groaznică.

„Eu am spus de la început. Unde e ortodoxia și Sfânta Liturghie nu va fi coronavirus. La noi, mai durează o săptămână și încet-încet va reveni totul la normal”, a mai explicat patronul FCSB.

Pe final, patronul de la FCSB spune că speră la o minune, care le va permite lui și altor credincioși să meargă la biserică în noaptea de Înviere.

„Am speranța asta, că va face Dumnezeu minunea, pentru că noi suntem ortodoxi. O să vedeți voi, minune, da?”, a încheiat Gigi Becali.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top