Connect with us
Gigi Becali a primit o lovitură cruntă! Mama acestuia s-a infectat

Sport

Gigi Becali a primit o lovitură cruntă! Mama acestuia s-a infectat

Gigi Becali a lipsit în ultima perioadă. Nu a mai apărut nicio noutate despre el, nicio declarație picantă, așa cum obișnuia latifundiarul. Se pare că patronul FCSB trece prin momente dificile, după ce mama sa a fost infectată cu nemilosul virus al momentului, conform România TV. Dacă până acum nega existența acestei boli, în acest moment, Gigi Becali se teme pentru viața mamei sale, care se află în categoria de risc.

Mama lui Gigi Becali are 88 de ani

Alexandrina, mama lui Gigi Becali, a fost depistată pozitiv cu noul virus. Deși până acum era convins că nu există acest virus nemilos, latifundiarul a fost lovit de necaz și chiar mama lui l-a contractat. Aceasta se regăsește în categoria de risc și virusul îi poare fi fatal, având și vârsta de 88 de ani.

După aflarea acestei vești, Gigi Becali a mers imediat să se testeze și el, pentru a se asigura că totul este în regulă și nu reprezintă un pericol pentru ceilalți membri ai familiei sale. Patronul clubului s-ar fi testat nu doar o dată, ci de cinci ori. Din fericire pentru acesta, dar și pentru cei cu care a intrat în contact în ultima perioadă, rezultatul testului a fost negativ.

Lucrurile nu merg deloc bine nici în plan profesional, după ce echipa sa a fost lovită de boală. Astfel, nouă jucători și aproape tot staff-ul tehnic au fost infectați. Inițial, a fost anunțată infectarea a 8 jucători și ulterior a mai apărut un caz.

“FCSB anunţă că, în urma retestării COVID-19 de miercuri după-amiază, din Serbia, au fost înregistrate 5 rezultate pozitive. Este vorba despre jucătorii Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu şi Ionuţ Vînă. De asemenea, acestora li se alătură alţi trei jucători, depistaţi pozitiv pentru COVID-19 în urma unei testări efectuate în Timişoara: Florin Tănase, Iulian Cristea şi Darius Olaru.”, conform unui comunicat al FCSB.

Lista completă a celor infectați din echipă:

Andrei Vlad – portar
Andrei Miron – fundaș central
Iulian Cristea – fundaș central
Ovidiu Popescu – mijlocaș
Ionuț Vînă – mijocaș
Darius Olaru – mijlocaș
Florin Tănase – mijlocaș
Andrei Pandele – mijlocaș
Sergiu Buș – atacant

Ovidiu Kurti – kinetoterapeut
Marius Popa – antrenor de portari
Anton Petrea – antrenor principal
Thomas Neubert – preparator fizic
Horea Codorean – preparator fizic
Sorin Cristof – kinetoterapeut
Bogdan Stoica – analist video
Marius Ianuli – team-manager

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top