Connect with us
Gigi Becali: construirea unei biserici lângă casă. Cum arată construcția

Sport

Gigi Becali: construirea unei biserici lângă casă. Cum arată construcția

Gigi Becali s-a hotărât să construiască o biserică extrem de aproape de locuința sa. În plină carantină, celebrul om de afaceri își dorește cu orice preț ca lucrările la această construcție să nu fie puse pe pauză. Gigi Becali este cunoscut pentru credința sa în Dumnezeu, fapt care l-a determinat să investească foarte mulți bani în acest sector. Află din rândurile de mai jos mai multe informații.

Gigi Becali: construirea unei biserici lângă casă. Cum arată construcția

De aceea, Becali a decis să construiască o biserică fix la doi kilometri de locuința sa. Acesta își dorește ca termenul final de livrare a construcției să se afle la final de an, chiar dacă ne aflăm într-o perioadă dificilă. Din cauza acestui termen strict de livrare, lucrările nu au încetat chiar dacă există riscuri de îmbolnăvire destul de mari.

Click.ro a surprins câteva imagini cu lăcașul de cult situat în Pipera care este finanțat de Gigi Becali și Luminița Becali, soția sa. Lucrările se află în stare destul de avansată deoarece muncitorii nu s-au oprit din muncă în aceste zile.

Gigi Becali: construirea unei biserici lângă casă. Cum arată construcția

Gigi Becali: construirea unei biserici lângă casă. Cum arată construcția. Foto: Click.ro

În contextul perioadei grele pe care țara noastră o traversează, omul de afaceri a realizat mai multe donații. Prin intermediul lor acesta a oferit echipamente sanitare și medicamente Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București. Acesta a mai donat o mulțime de ajutoare, unele pentru spitale, iar altele pentru bătrânii nevoiași. Acesta a declarat la finalul lunii martie:

„Nu se poate așa ceva în spitale. Nici măști nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc niște măști la Craiova și la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani și duc mâncare la oamenii bătrâni.”

Ce părere aveți despre asta?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top