Connect with us
Gimnastică artistică: Trei români vor concura la Cupa Mondială de la Mersin

Sport

Gimnastică artistică: Trei români vor concura la Cupa Mondială de la Mersin

România are part de momente de mândrie! Sportivii români Andrei Muntean, Vlad Cotuna şi Robert Ghiuzan vor participa în perioada 6-8 iulie la concursul de Cupă Mondială la gimnastică artistică de la Mersin (Turcia).

Muntean este înscris la cal cu mânere, inele, paralele şi sărituri, Cotuna va concura la sol, inele, paralele şi bară fixă, iar Ghiuzan figurează la sol, cal cu mânere şi bară.

Potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică, delegaţia îi mai cuprinde pe antrenorii Marius Urzică şi Adrian Ianculescu şi pe arbitrul Sebastian Bratan.

Citește și: Scandal mare în gimnastica românească. Cine sunt protagoniştii

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon

Bucurie pentru Mihaela Buzărnescu! Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu s-a calificat, la prima sa participare, în runda a treia a turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, miercuri, după ce a dispus cu 6-0, 6-3 de tânăra Katie Swan (Marea Britanie).

Buzărnescu (30 ani, 28 WTA), desemnată cap de serie numărul 29 la All England Club, a trecut după o oră şi 14 minute de Swan (19 ani, 204 WTA), cea care o învinsese în primul tur de Irina Begu.

Mihaela a dominat primul set, adjudecat cu un sec 6-0, dar al doilea a fost mai echilibrat, Buzărnescu impunându-se cu 6-3. Românca a avut un as, iar Swan a reuşit 5 aşi, dar a comis şi 5 duble greşeli.

Cât a câșstigat Mihela Buzărnescu

Buzărnescu şi-a asigurat un cec de 100.000 de lire sterline şi 130 de puncte WTA. Următoarea sa adversară va fi învingătoarea dintre Karolina Pliskova (Cehia), a şaptea favorită, şi belarusa Victoria Azarenka.

Următoarele adversare vor fi învingătoarele din meciul care opune româncele Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu, capi de serie numărul 15, şi cuplul Daria Gavrilova (Australia)/Vera Lapko (Belarus).

Citște și: Ilie Năstase, scandal cu polițiștii. Cum s-a ales fostul tenismen cu două dosare penale – UPDATE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top