Sport

UPDATE – Handbal: Romania – Spania, scor 24-21 la Olimpiada 2016

Romania Spania la Olimpiada de la Rio 2016

UPDATE, ora 23.00: Romania a invins Spania, scor final 24-21 si ramane in lupta pentru calificarea in sferturi. Cristina Neagu si Paula Ungureanu au fost cele mai bune jucatoare din tabara noastra. Pentru tricolore, urmeaza partida decisiva cu Norvegia, de duminica

Stire initiala

Romania infrunta vineri Spania, intr-un meci decisiv pentru viitorul reprezentativei noastre la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

Invinse de Angola si de Brazilia, romancele au reusit sa isi pastreze sansele de calificare, dupa ce au invins Muntenegru, scor 25-21. Selectionata antrenata de Thomas Ryde nu trebui sa piarda contra Spaniei pentru a spera la un loc in faza eliminatorie a Olimpiadei.

Citeste si: RIO 2016: Mergea si Tecau vs. Nadal si Lopez. Unde vezi meciul LIVE online si la TV

”Nu am facut un meci stralucit, au fost destule greseli, insa am dovedit ca putem sa iesim din acea stare de letargie in care intraseram in primele doua meciuri, am dovedit ca putem lupta mai mult si, in final, chiar daca nu a fost un meci stralucit, a fost de ajuns sa castigam primele doua puncte extrem de importante pentru echipa noastra”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor Cristina Neagu, vedeta nationalei noastre de handbal.

Romania va disputa ultimul meci in grupa A cu Norvegia. Intr-un alt meci disputat astazi, Brazilia a invins Angola cu scorul de 28-24.

Meciul dintre Romania si Spania se disputa vineri, de la ora 20.40 (ora Romaniei) si va fi transmis LIVE de TVR.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-08-12T23:31:51+03:00 23:31

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More