Connect with us
Informații șocante în cazul “COVID-19 la Dinamo”- 15 jucători, retestați și declarați negativi

Sport

Informații șocante în cazul “COVID-19 la Dinamo”- 15 jucători, retestați și declarați negativi

Vestea dureroasă, cum că 18 jucători ai echipei ar fi contractat coronavirusul, a venit ca un fulger pentru Dinamo. Numărul persoanelor din echipă infectate ajunsese la 21, alături de 3 muncitori din staff. Aceștia au fost supuși testului de Covid-19, iar rezultatul a fost, din nefericire pentru echipă, pozitiv. A fost deschisă o anchetă epidemiologică în acest sens, iar rezultatele au fost, până acum, îngrijorătoare. Prima persoană confirmată pozitiv a fost magazinerul echipei. Ulterior, cei 18 fotbaliști au fost retestați, iar 15 dintre ei au fost declarați negativi, deși fuseseră, la rândul lor, pe lista celor infectați.

Informații șocante în cazul “COVID-19 la Dinamo”- 15 jucători, retestați și declarați negativi

Bogdan Bălănescu, directorul general de la Dinamo, a explicat în ce situație se regăsește echipa pe care o conduce, precizând că există semne de întrebare în ceea ce priveşte testele pozitive de la echipă, care au provocat numeroase pagube în ceea ce privește activitatea acesteia. Dinamo nu a putut să dispute cinci etape de play-out, după ce la echipă au apărut multe cazuri de jucători cu teste pozitive de Covid-19, respectiv 18.

Bogdan Bălănescu a explicat că, din cei 18 jucători depistați pozitiv la prima testare, după retestare, mulți au fost descoperiți ca fiind negativi. Acesta declarat că doctorul cu care a discutat i-a precizat că nu ar exista urme de coronavirus la 15 dintre fotbaliști.

„E o enigmă și pentru noi ceea ce s-a întâmplat cu aceste testări, dar în momentul de față nu ne gândim decât să ne pregătim și să jucăm pe teren meciurile la care vom fi programați. Vom juca cu Voluntari duminică, de la ora 21:30. Doamna doctor cu care am făcut retestarea mi-a spus că nu ar fi urme de infectare la anumite persoane. Nu știu dacă e malpraxis, pentru că acolo e o eroare umană. Dânșii pot da vina pe aparate. Lumea e nepregătită.”, a spus Bogdan Bălănescu.

Situația a fost cu adevărat dificilă și la cei de la CFR Cluj. La echipa campioană, potrivit unui comunicat oficial dat de ardeleni, în urma testelor efectuate la o clinică din Bucureşti, au fost 23 de probe care au furnizat rezultate eronate, pozitive. Ulterior, toate aceste persoane au repetat testarea şi au obţinut cu toţii rezultate negative.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. ??????

    2020-08-03T19:08:30+03:00 at 19:08

    & După ce „câinii” „tăiară frunză la câini” câteva săptămâni, ăia de la „Retrogradarea Omida” învinseră niște Voluntari, ? „Câini roșii” „recalificați” în play-out precum omizile, pe la mai toate echipele de „frunze”, ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top