Connect with us
Situaţie dramatică la Dinamo: 21 de cazuri de COVID-19! Reacția lui Mircea Lucescu

Sport

Situaţie dramatică la Dinamo: 21 de cazuri de COVID-19! Reacția lui Mircea Lucescu

Veste dureroasă pentru Dinamo. Numărul persoanelor din echipă infectate a ajuns la 21. Aceștia au fost supuși testului de Covid-19, iar rezultatul a fost, din nefericire pentru echipă, pozitiv. A fost deschisă o anchetă epidemiologică în acest sens, iar rezultatele au fost, până acum, îngrijorătoare. Prima persoană confirmată pozitiv a fost magazinerul echipei.

Situaţie dramatică la Dinamo: 21 de cazuri de COVID-19! Reacția lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a afirmat că este negativ rezultatul testului pe care l-a efectuat după ce a vizitat la Săftica echipa Dinamo, care acum se confruntă cu un mare focar de coronavirus ce îi afectează activitatea. Acesta susține că s-a ajuns într-o astfel de situație deoarece nu au fost respectate regulile necesare, precum izolarea, carantina și jucătorii au fost lăsați să plece acasă, unde au luat contact cu prietenii și familia.

De altfel, Lucescu susține că este normal ca tinerii să nu respecte întocmai măsurile impuse și acuză că nu există o persoană capabilă, care să gestioneze situația și să conducă așa cum trebuie echipa, să ia decizii potrivite și să nu mai permită fiecăruia să acționeze cum vrea.

„Nu au respectat ceea ce ar fi trebuit să respecte, izolare sau carantină. Cei care au lăsat jucătorii să plece acasă şi să ia contact cu prietenii, cu familia. Sunt oameni tineri, e normal că nu respectă în totalitate ceea ce se impunea să fie respectat. La Dinamo este situaţia de aşa natură că nu este un cap limpede care să conducă şi să ia decizii într-o astfel de situaţie. Fiecare face ce vrea.”, a declarat Mircea Lucescu.

Mulţescu mai avea la dispoziţie 15 jucători de pe Lista A, însă 7 dintre ei au fost confirmaţi azi cu COVID-19. În această situație, alături de cei 8 rămaşi, Dinamo va trebui să trimită pe teren juniori de pe Lista B. Totuși, pentru ca aceștia să poată fi folosiți în acest sens, trebuie să respecte protocolul medical al competiţiei, care cuprinde un anumit număr de teste negative înainte să poată intra pe teren.

Membrii Dinamo confirmați pozitiv cu Covid-19

  1. Valentin Lazăr
  2. Filip Mrzljak
  3. Ricardo Grigore
  4. Mihai Popescu
  5. Alexandru Răuță
  6. Ștefan Fara
  7. Andrei Sin
  8. Diego Fabbrini
  9. Aleksander Mitrovic
  10. Dan Tălmaciu
  11. Mattia Montini
  12. Ionuț Șerban
  13. Marco Ehmann
  14. Andreas Mihaiu
  15. Valentin Borcea
  16. Mihai Neicuțescu
  17. Daniel Popa
  18. Robert Moldoveanu
  19. Unul dintre maseuri
  20. Un membru al staff-ului tehnic
  21. Un membru al staff-ului administrativ

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top