Situaţie dramatică la Dinamo: 21 de cazuri de COVID-19! Reacția lui Mircea Lucescu

22.07.2020
Situaţie dramatică la Dinamo: 21 de cazuri de COVID-19! Reacția lui Mircea Lucescu

Veste dureroasă pentru Dinamo. Numărul persoanelor din echipă infectate a ajuns la 21. Aceștia au fost supuși testului de Covid-19, iar rezultatul a fost, din nefericire pentru echipă, pozitiv. A fost deschisă o anchetă epidemiologică în acest sens, iar rezultatele au fost, până acum, îngrijorătoare. Prima persoană confirmată pozitiv a fost magazinerul echipei.

Situaţie dramatică la Dinamo: 21 de cazuri de COVID-19! Reacția lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a afirmat că este negativ rezultatul testului pe care l-a efectuat după ce a vizitat la Săftica echipa Dinamo, care acum se confruntă cu un mare focar de coronavirus ce îi afectează activitatea. Acesta susține că s-a ajuns într-o astfel de situație deoarece nu au fost respectate regulile necesare, precum izolarea, carantina și jucătorii au fost lăsați să plece acasă, unde au luat contact cu prietenii și familia.

De altfel, Lucescu susține că este normal ca tinerii să nu respecte întocmai măsurile impuse și acuză că nu există o persoană capabilă, care să gestioneze situația și să conducă așa cum trebuie echipa, să ia decizii potrivite și să nu mai permită fiecăruia să acționeze cum vrea.

„Nu au respectat ceea ce ar fi trebuit să respecte, izolare sau carantină. Cei care au lăsat jucătorii să plece acasă şi să ia contact cu prietenii, cu familia. Sunt oameni tineri, e normal că nu respectă în totalitate ceea ce se impunea să fie respectat. La Dinamo este situaţia de aşa natură că nu este un cap limpede care să conducă şi să ia decizii într-o astfel de situaţie. Fiecare face ce vrea.”, a declarat Mircea Lucescu.

Mulţescu mai avea la dispoziţie 15 jucători de pe Lista A, însă 7 dintre ei au fost confirmaţi azi cu COVID-19. În această situație, alături de cei 8 rămaşi, Dinamo va trebui să trimită pe teren juniori de pe Lista B. Totuși, pentru ca aceștia să poată fi folosiți în acest sens, trebuie să respecte protocolul medical al competiţiei, care cuprinde un anumit număr de teste negative înainte să poată intra pe teren.

Membrii Dinamo confirmați pozitiv cu Covid-19

 1. Valentin Lazăr
 2. Filip Mrzljak
 3. Ricardo Grigore
 4. Mihai Popescu
 5. Alexandru Răuță
 6. Ștefan Fara
 7. Andrei Sin
 8. Diego Fabbrini
 9. Aleksander Mitrovic
 10. Dan Tălmaciu
 11. Mattia Montini
 12. Ionuț Șerban
 13. Marco Ehmann
 14. Andreas Mihaiu
 15. Valentin Borcea
 16. Mihai Neicuțescu
 17. Daniel Popa
 18. Robert Moldoveanu
 19. Unul dintre maseuri
 20. Un membru al staff-ului tehnic
 21. Un membru al staff-ului administrativ