Connect with us
Kobe Bryant și-a prevestit moartea: Vreau să mor tânăr

Sport

Kobe Bryant și-a prevestit moartea: Vreau să mor tânăr

Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari baschetbaliști din lume, a murit duminică într-un accident de elicopter, alături de fiica sa și alte 7 persoane. Prietenii își amintesc că baschetbalistul spunea mereu că își dorește să moară de tânăr.

Kobe Bryant și-a prevestit moartea: Vreau să mor tânăr

Emoționat până la lacrimi, Tracy McGrady, care s-a retras în 2013, a povestit discuţiile pe care le avea cu Kobe Bryant. „Sunt complet distrus, ca toată lumea. Ştiu că sună nebunesc, dar vorbea des despre asta, spune mereu că vrea să moară tânăr, că vrea să fie imortalizat şi că vrea o carieră mai bună ca a lui Michael Jordan. Mereu l-am crezut nebun că spunea asta. Când am aflat ieri (nr. duminică), nu mi-a venit să cred”, a povestit fostul baschetbalist, la postul ESPN. El a mai precizat și că odată ce a devenit tată, Kobe nu a mai vorbit așa despre moarte.

Potrivit dailymail.co.uk, McGrady a mai spus şi că fiica lui Kobe, Gianna, care a murit şi ea în accident era un copil deosebit. „Era ca el. Te uitai la ea cum joacă şi îl vedeai pe Kobe când era mic. E greu pentru că nu va putea să îi ducă mai departe moştenirea şi talentul, iar el nu a avut cum să o vadă făcând asta”, a adăugat prietenul lui Bryant.

Kobe şi McGrady au avut o prietenie extrem de strânsă „Am stat la el acasă. Îi ceream mereu staful şi el mă ajuta pentru că ne iubeam ca fraţii”. Kobe a spus chiar că McGrady a fost cel mai mare rival pe care l-a avut pe teren.

CNN susține că recuperarea trupurilor celor 9 victime ar putea dura câteva zile din cauză că zona în care s-a prăbușit elicopterul nu este una ușor accesibilă. Până acum au fost identificate, pe lângă Kobe și Gianna, alte patru persoane: Christina Mauser, antrenor de baschet la o școală privată din Corona del Mar, John Altobelli, antrenor de baseball la Orange Coast College, dar și Keri și Alyssa, soția și fiica sa.

Elicopterul în care se afla Kobe Bryant s-ar fi prăbușit din cauza condițiilor meteo nefavorabile! La ora accidentului, în Los Angeles era o ceață foarte densă.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top