Connect with us
Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia de la Al Wasl. Anamaria Prodan a confirmat vestea

Sport

Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia de la Al Wasl. Anamaria Prodan a confirmat vestea

Laurențiu Reghecampf nu mai antrenează la Al Wasl, iar vestea a venit ca un șoc pentru fani. Se pare că despărțirea a avut loc în condiții amiabile, iar acum Reghe este liber de contract și s-ar putea întoarce la FCSB. Soția sa a confirmat vestea și a dat mai multe detalii despre despărțirea anului în fotbal.

Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia de la Al Wasl

Reghe pleacă de la Al Wasl după un meci pierdut cu Bani Yas, echipa antrenată de romanul Daniel Isăilă, scorul fiind de 1-4. Anamaria Prodan a declarat că soțul ei le-a cerut celor de la echipă permisiunea să plece pentru că își dorea altceva și ei au fost de acord fără probleme. Ea a confirmat vestea pentru digisport.ro: „Laurențiu le-a cerut celor de la club să-l lase să plece pentru că își dorea o nouă provocare. Conducerea lui Al Wasl a fost de acord cu cerința lui, astfel că despărțirea s-a produs fără probleme”.

Laurențiu Reghecampf a antrenat până acum la Gloria Bistrița, Universitatea Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex Loveci, Al Wahda și Al Wasl. În acest moment există șanse destul de mari ca el să se întoarcă la FCSB, echipă condusă în momentuld efață de Anton Petrea și Thomas Neubert, foștii săi colaboratori.

În decursul acestui an, mai exact în luna iulie, Gigi Becali vorbea despre revenirea lui Reghe la FCSB și declara că vor discuta această oportuntate dor când Laurențiu va fi liber de contract. Iată că acum a venit momentul ca cei doi să poată negocia cu privire la acest aspect.

„Am discutat cu el. L-am întrebat «Cum ai veni tu?». Nu l-am întrebat cu gândul de a-l lua, nu i-am propus asta. Am vorbit cu el și mi-a zis «Patroane, nu are rost să discutăm asta acum pentru că am contract! Când nu voi mai avea contract, putem discuta!»” au spus Gigi Becali la vremea respectivă.

Laurențiu Reghecampf avea un salariu de 3.5 milioane de euro pe an la Al Wasl.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top