Connect with us
Anamaria Prodan, adevărul despre divorț. Care este relația ei cu Dan Alexa

Sport

Anamaria Prodan, adevărul despre divorț. Care este relația ei cu Dan Alexa

Anamaria Prodan este una dintre cele mai celebre impresare de fotbal. Aceasta a fost obișnuită dintotdeauna să fie în atenția presei și a publicului, pentru stilul extravagant de care a dat mereu dovadă, dar și pentru gesturile și faptele sale. De ceva timp, circulă zvonul că ea și celebrul său soț, Laurențiu Reghecampf, ar fi în prag de divorț și lucrurile nu ar mai merge așa de bine între ei. În plus, a apărut și un personaj nou, Dan Alexa. Astfel, Anamaria Prodan a decis să explice care este cu adevărat situația în familia ei.

Anamaria Prodan, adevărul despre divorț. Care este relația ei cu Dan Alexa

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt împreună de 12 ani. Ei formează unul dintre cele mai controversate cupluri, iar în ultima vreme sunt foarte comentați și se zvonește că cei doi ar fi în prag de divorț.  Deși impresara mereu a fost deschisă și a recunoscut că între ei mai există și probleme, niciodată nu a vorbit despre un posibil divorț sau fapte care ar prevesti sfârșitul.

Astfel, pentru a pune capăt acestor zvonuri, Anamaria a vorbit exact despre situația din familia ei. Astfel, vedeta a spus că s-a plictisit de acest subiect și că nu a divorțat și nici nu are de gând. În plus, ea a mărturisit că nu este la curent cu ce se vorbește, pentru că nu obișnuiește să citească astfel de știri.

„Divorț? M-am plictisit de subiect. Când vreodată Prodan-Reghecampf se despart? Niciodată! Numele noastre dau foarte-foarte bine. Ne-am obișnuit cu astea. Citim doar sport, niciodată cancanuri. Deci nu mă obosesc să demontez nimic!’, a spus impresara.

Anamaria a avut doar cuvinte de laudă la adresa soțului său, explicând că ea este o femeie răsfățată datorită lui Laurențiu, care o respectă și nu este deloc gelos, deși meseria ei impune călătorii alături de jucători. Ea a mărturisit că în familia ei domnește respectul, dragostea, ordinea și disciplina.

Cât despre Dan Alexa, despre care se zvonea că ar fi mai mult decât un simplu amic pentru Anamaria, ea a explicat că este un prieten bun, cu care are o relație specială, bazată pe respect și prietenie adevărată.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top