Connect with us
Lazio o înfruntă pe FCSB în meciul retur din 16-imile Europa League. Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al partidei din 22 februarie.

Sport

Lazio – FCSB (Steaua) scor 5 – 1 LIVE și rezumat video – Steaua eliminată din Europa League

Lazio FCSB Scor LIVE. FCSB (Steaua lui Gigi Becali) își joacă șansa la calificare în optimile Europa League, la Roma, în fața lui Lazio.

LIVE TEXT Lazio – FCSB (Steaua) SCOR LIVE 5-1

ACTUALIZARE, ora 21:31 – Rezumatul video al meciului este AICI. Scorul Lazio – FCSB este 5 – 1. Steaua a ratat Europa League

ACTUALIZARE, ora 21:50 – Fluierul de final de meci. Scorul final Lazio – Steaua 5-1

ACTUALIZARE, 21:48 – Au fost acordate două minute de prelungiri.

Actualizare, 21:38 – Steaua a înscris în minutul 81. Scorul Lazio – FCSB (Steaua) este 5-1. Min 82: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL STEAUA!!! 🙂 Gnohere preia pasa lui Coman la marginea careului si suteaza, mingea loveste portarul si revina la el, iar atacantul Stelei nu mai rateaza a doua oara! 5-1, scrie Sport.ro.

Actualizare, 21:27 – Steaua este umilită în Italia. Lazio înscrie din nou în poarta Stelei.

Actualizare, 21:21Min. 61 – ULTIMA SCHIMBARE FCSB!  A ieșit Găman, a intrat BĂLAȘA

Min. 60 – Încă o lovitură pentru roș-albaștri. Găman s-a accidentat, va intra Bălașa.

Min. 59 – Florinel Coman a ajuns bine la capătul unei pase lobate spre centrul careului, dar nu lovește bine mingea care trece mult pe lângă bara dreaptă.

Min. 54 – BARĂ FCSB! Florinel Coman a șutat puternic din colțul careului de 16 metri, lateral dreapta, dar balonul s-a izbuit de bara din stânga porții lui Strakosha.

Actualizizare, 2044 – Min. 35 – GOOOL LAZIO: 2-0, BASTOS! Fundașul brazilian a reluat foarte bine, de pe linia de la 11 metri, cu capul, după un corner de pe dreapta. Bastos a profitat de lejeritatea la marcaj a lui Nedelcu

Min. 34 – Anderson a șutat de la marginea careului mare, după o fază pornită de la o gafă a lui Planic, dar Vlad a deviat peste transversală.

Min. 33 – CARTONAȘ GALBEN IMMOBILE. Atacantul a fost sancționat pentru proteste, nemulțumit fiind că arbitrul nu i-a acordat lovitură liberă la o deposedare a lui Man. Era o fază în care elevii lui Dică scăpaseră pe contraatac, tei contra trei. Oficialii roș-albaștrilor au protestat vehement.

Min. 31 – Serie de trei cornere consecutive ale roș-albaștrilor, dar Felipe Anderson demonstrează că este și bun fundaș. Până la urmă, Teixeira i-a pasat pe dreapta lui Man, dar prea tare.

Min. 26 – PRIMA SCHIMBARE LAZIO! A ieșit Caceres, a intrat BASTOS. În continuare plouă tare la Roma

Min. 24 – Caceres cere schimbare. Nu mai poate continua acest meci din cauza unor dureri la genunchiul stâng. În locul său va intra, cel mai probabil, Bastos

Min. 21 – OCAZIE LAZIO! A treia mare ocazie a italienilor. Immobile a plecat foarte bine de la limita ofsaidului, de lângă Găman, a ajuns în careu, lateral dreaptă, după care a șutat pe colțul scurt, dar a ratat ținta. O contribuție la ratare a avut și Vlad care a ieșit bine și a închis unghiul.

ACTUALIZARE, ora: 20:06 – Lazio înscrie în poarta stelei în primele 7 minute din meci. Golul a fost marcat de IMMOBILE! Min. 7 – GOOOL LAZIO: 1-0, IMMOBILE! Golgheterul italienilor a primit o pasă foarte bună de la căpitanul Lulic, a preluat pe piept în interiorul careului, după care a șutat pe colțul scurt, deși acolo se afla și Florin Tănase, scrie digisport.ro.

Echipa lui Nicolae Dică are avantajul rezultatului bun din meciul tur, scor 1-0, care o face favorită la calificare până acum.

Cu toate acestea, este clar că steliștilor nu le va fi ușor la Roma.

Spre deosebire de meciul tur, Simone Inzaghi va miza pe mai mulți dintre titularii de drept. Din lotul lazial vor lipsi, însă Ștefan Radu, Lukaku sau Luiz Felipe.

Nici FCSB nu se va putea baza pe Pintilii, Enache, Denis Alibec sau Larie.

Budescu și Gnohere sunt anunțați titulari la roș-albaștri, iar Felipe Anderson și Ciro Immobile sunt în 11-le de start la Lazio Roma.

Statistica nu este de partea românilor, trupa lui Dică nereușind să învingă vreodată în Italia.

De altfel, succesul din turul cu lazialii este prima victorie a echipei lui Gigi Becali contra unei formații din peninsulă.

FCSB vine după egalul cu Dinamo, scor 2-2, un punct obținut la ultima fază a meciului, când Teixeira a marcat după un corner.

Lazio vine după o victorie cu 2-0 în fața lui Hellas Verona, prin reușitele semnate de Ciro Immobile. A fost primul meci câștigat de echipa romană după o serie de înfrângeri și semi-eșecuri.

Casele de pariuri o privesc drept favorită cercetă la câștigarea meciului pe Lazio, care are o cotă la victorie de circa 1.25. FCSB are în jur de 13.00, iar un rezultat de egalitate este cotat la circa 6.00.

Lazio FCSB SCOR – Ce spun antrenorii înainte de meciul retur

„Ne dorim ca şi în Italia să facem o partidă la fel de bună, dar cred că va fi mai greu decât la meciul tur. La primul meci nu cred că Lazio se aştepta să jucăm aşa ofensiv.

Italienii pleacă cu prima şansă, dar noi vom încerca să profităm la maximum” , este de părere Nicolae Dică, tehnicianul roș-albaștrilor.

„Sunt emoţii normale cu Lazio. Dar cum am mai spus, meciul acesta e un bonus, în care cota jucătorilor poate creşte. Eu sunt optimist, pentru că rezultatul de la Bucureşti a fost bun, va fi greu, dar nu imposibil.

Bine… toată lumea a fost sceptică la tragerea la sorţi, dar mie mi-a convenit. Nu e o echipă care nu poate fi învinsă şi s-a văzut acest lucru şi la Bucureşti.

Dar nu cred că Steaua e favorită în aecastă seară, pentru că Lazio poate marca un gol şi… Şansele sunt egale”, a spus și președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam.

„E o echipa foarte organizata, care in meciul de la Bucuresti nu s-a gandit doar sa se apere, ci a si atacat.

Are jucatori de calitate, trebuie sa fim foarte atenti. Le-am spus baietilor: trebuie sa o luam meci de meci.

Maine jucam cu Steaua, intr-o competitie in care in sezonul trecut am facut mari sacrificii ca sa ne calificam. Vom incerca sa atacam cu toate fortele, aliniind cea mai buna formatie posibila.

Vom avea doua antrenamente, vom vedea cum s-au recuperat cei care au jucat cu Verona (2-0 luni in Serie A -n. r.)”, a prefatat partida și antrenorul Simone Inzaghi.

Lazio FCSB Scor – Echipe probabile

Echipa probabilă Lazio: Strakosha – Caceres, De Vrij, Patric – Basta, Murgia, Leiva, Milinkovic-Savic, Lulic – Anderson, Immobile

Echipa de start FCSB: Vlad – R. Benzar, Găman, Planic, Jr. Morais – Nedelcu, Teixeira – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere

Arbitru de centru la acest meci va fi slovenul Slavko Vincic. El va fi ajutat la cele două tușe de conaționalii Tomaž Klančnik și Andraž Kovačič.

Partida dintre Lazio și FCSB va avea loc joi, 22 februarie, de la ora 20.00 și va fi televizată de PRO TV și Telekom Sport.

Huff.ro vă va ține la curent cu scorul live al meciului și vă va prezenta rezumatul video al meciului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top