Connect with us
Leipzig - Craiova scor live și rezumat video. Cine televizează meciul

Sport

Leipzig – Craiova scor final 3-1 şi rezumat video – Europa League

Leipzig Craiova scor final 3-1. CSU Craiova rămâne cu şanse mici de a merge mai departe în Europa League, după ce a fost învinsă aproape la scor de neprezentare în Germania, de RB Leipzig.

Nemţii au controlat în totalitate partida şi au mai ratat alte ocazii importatnte, în timp ce oltenii au punctat înainte de fluierul final, profitând de relaxarea din apărarea lui Leipzig.

Konate (25), Cunha (77), Poulsen (87) şi Martic (90+4) au marcat golurile din acest meci.

Rezumat video RB Leipzig CSU Craiova scor final 3-1

Stire initiala

RasenBallsport Leipzig este o formație care a fost înființată în urmă cu 9 ani și care a reușit treptat să ajungă pe prima scenă a fotbalului german.

Vezi aici scorul live al partidei!

Clubul a debutat în Bundesliga în sezonul 2016-2017 și a reușit să termine pe poziția secundă, calificându-se în Liga Campionilor, unde nu a reușit să treacă de faza grupelor.

În sezonul trecut, Leipzig a încheiat campionatul pe poziția a șasea, calificându-se în turul al doilea preliminar al Europa League.

Aici, nemții au trecut cu scorul general de 5-2 de suedezii de la Hacken.

Leipzig este o formație solidă, cu internaționali precum Timo Werner (Germania), Emil Forssberg (Suedia), Kevin Kampl (Slovenia), Yussuf Poulsen (Danemarca).

Înainte de meciul de azi, tehnicianul oltenilor, Devis Mangia, a apreciat că echipa sa pornește cu a doua șansă. Italianul a lansat și câteva săgeți în direcția adversarilor de la CFR Cluj.

“Va fi un meci foarte dificil, cu una dintre cele mai bune echipe din unul din cele mai bune campionate din Europa. Nu se pune problema de buget, ci de experienţă.

Ei au mai multă experienţă în astfel de meciuri, asta este sigur. Este şi diferenţă de buget, dar nu sunt aici ca să discut despre asta.

Această partidă ar fi fost la fel de dificilă chiar dacă echipa ar fi avut un altfel de început de sezon. Vom face tot ce putem mai bine. Vom trimite în teren echipa cea mai potrivită pentru a face un meci bun.

Trebuie să fim mândri că avem posibilitatea să jucăm cu un astfel de adversar, pe un astfel de stadion.

Este dificil, dar este normal. Nu pot spune că este un meci ușor. Este diferit să joci cu Leipzig faţă de cum e să joci cu o echipă din Armenia (n.r – aluzie la adversarul CFR-ului), cu tot respectul.

Este clar, dar trebuie să jucăm şi avem oportunitatea de a juca. Trebuie să fim fericiţi că jucăm fotbal”, a spus Mangia.

Leipzig – Craiova: Echipe probabile

RB Leipzig: Muller – Klostermann, Konate, Orban, Saracchi – Bruno, Demme, Stierlin, Forsberg – Augustin, Cunha.

U Craiova: Pigliacelli – R. Popa, Gardoș, Ferreira – Briceag, Mateiu, Cicâldău, Bancu – Glavina, Mitriță, Burlacu.

Meciul este arbitrat de o brigadă din Polonia, condusă de Pawel Gil.

Partida este televizată de la ora 19.30 de TVR 1. Meciul poate fi urmărit live online pe tvrplus.ro.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al partidei și vă oferă și rezumatul video.

Citește și: Alashkert – CFR Cluj scor live. Meciul live online și rezumat video

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top