Connect with us
Lionel Messi la Chelsea Roman Abramovich s-a intalnit cu tatal jucatorului

Sport

Lionel Messi la Chelsea? Roman Abramovich s-a intalnit cu tatal jucatorului

Patronul echipei Chelsea Londra, rusul Roman Abramovich, s-a intalnit recent cu tatal lui Lionel Messi, pentru a discuta un eventual transfer al super starului de la FC Barcelona in Premier League. Miliardarul si Jorge Messi au discutat detaliile posibilei mutari pe unul dintre iahturile patronului formatiei londoneze, conform jurnalistilor britanici de la The Sun. Astfel, daca s-ar parafa, mutarea ar aduce celor de la Barcelona aproximativ 110 de milioane de lire sterline in schimbul lui Messi, iar jucatorului i-ar asigura un salariu saptamanal de 600.000 de lire sterline.

Initiativa lui Abramovich nu este intamplatoare, ci are legatura cu decizia pe care justitia spaniola a luat-o recent impotriva lui Messi si a familiei sale. Astfel, jucatorul se simte nedreptatit de autoritatile spaniole, dupa ce el si tatal sau au primit 21 de luni de inchisoare cu suspendare si o amenda de 2 milioane de euro pentru frauda fiscala. Ajuns la 29 de ani, Messi a debutat in fotbalul profesionist la FC Barcelona, dar pentru moment nu si-a prelungit actualul contract pe care il are cu clubul catalan si care va expira in 2018.

Citeste si: Viral: Lionel Messi i-a rupt mana unei tinere la meciul Villareal – Barcelona!

Viral: Lionel Messi i-a rupt mana unei tinere la meciul Villareal – Barcelona!

Frauda fiscala invocata de procurorii spanioli atinge 4,1 milioane de euro, suma ce provine din anumite taxe nedeclarate intre anii 2007 si 2009. Condamnati la inchisoare cu suspendare, Messi si tatal sau nu vor sta nicio zi dupa gratii, dar cu siguranta sentinta este o lovitura de imagine pentru Messi si implicit pentru clubul FC Barcelona.

In dosarul in care a fost condamnat la data 2 iunie, Messi a sustinut intotdeauna ca nu are legatura cu acuzatiile care i s-au adus, deoarece tatal sau se ocupa de chestiunile financiare. „Eu am jucat fotbal, nu am fost la curent cu nimic. (…) Nu mi s-a explicat niciodata cum sunt gestionate drepturile de imagine. Tot ce stiam era ca semnez cu sponsorii pentru suma X si ca apoi trebuie sa fac reclame cu fotografii si lucruri de genul asta, dar nu stiam nimic despre bani si unde ajungeau”, a sustinut argentinianul in presa iberica. Magistratii spanioli au indicat ca jucatorul si tatal sau au avut societati-fantoma in Belize si Uruguay pentru a eluda fiscul spaniol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top