Connect with us
Live Text CFR Cluj - FCSB, ora 21.00. Cel mai așteptat meci al rundei 13 din Liga 1

Sport

Live Text CFR Cluj – FCSB, ora 21.00. Cel mai așteptat meci al rundei 13 din Liga 1

Live Text CFR Cluj – FCSB. Duminică, 13 decembrie, de la ora 21.00 are loc cel mai așteptat meci al rundei cu numărul 13 din Liga 1. HUFF.ro vă prezintă în timp real cele mai importante momente ale disputei. FCSB are șansa de a se distanța de CFR Cluj.

CFR Cluj – FCSB Live Text

CFR Cluj – FCSB. Cea mai așteptată dispută a rundei cu numărul 13 din Liga 1 are loc în această seară de la ora 21.00. FCSB are șansa de a se distanța de ardeleni și poate înregistra primul succes la Cluj după șase ani. FCSB a plecat la Cluj fără căpitanul Florin Tănase, care este accidentat. De asemenea nici Ionuț Panțîru nu va putea juca, el fiind suspendat.

Înainte de plecarea spre Cluj, roș-albaștri au primit o surpriză din partea suporterilor. Aproximativ 100 de fani au fost prezenți la baza din Berceni, pentru a-și încuraja favoriții, înainte de plecarea spre Cluj.

Deși s-au bucurat de surpriză, fotbaliștii nu au mers să socializeze cu fanii, din motive de precauție legate de pandemia de coronavirus.

CFR Cluj – FCSB, cel mai așteptat meci din etapa a 13-a, îi va aduce față în față pe Edi Iordănescu și pe Toni Petrea.

Prezent în cadrul emisiunii Liga Digi Sport, Anghel Iordănescu senior a făcut câteva comentarii legate de meciul din această seară.

”Sper ca Gigi Becali să lase antrenorul în pace, cum sper ca și Neluțu Varga să lase antrenorul în pace! Am observat că FCSB a jucat cu 9 jucători U21 cu UTA. Mă bucur că Gigi a decis asta. FCSB joacă foarte bine, are un joc spectaculos, pe atac, are 7 victorii la rând. Au apărut o serie de jucători tineri de valoare în ultima vreme. Și e bine că și naționala de tineret s-a calificat din nou la Euro”, a spus Anghel Iordănescu senior.

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB are loc la Cluj duminică, 13 decembrie 2020, de la ora 21.00. Este cel mai așteptat meci al rundei cu numărul 13 din Liga 1.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top