Connect with us
Live Text Hermannstadt - FC Voluntari. Disputa are loc de la ora 18.15

Sport

Live Text Hermannstadt – FC Voluntari. Disputa are loc de la ora 18.15

Hermannstadt – FC Voluntari se joacă duminică, 13 decembrie, de la ora 18.15. Meciul este difuzat pe Digi Sport 1. Disputa din etapa a 13-a Ligii 1 va fi transmisă în direct la TV, iar HUFF.ro face LIVE TEXT. Gazdele nu au înregistrat o victorie de mai bine de două luni.

Hermannstadt versus FC Voluntari

În această seară, de la ora 18.15 are loc disputa dintre echipele Hermannstadt și FC Voluntari, două echipe din zona roșie a clasamentului Ligii 1. Gazde vor fi cei de la Sibiu care nu au mai avut o victorie de mai bine de două luni. Hermannstadt are 11 puncte și ocupă locul 13 în clasament, în timp ce echipa din Ilfov are 16 puncte și este clasată pe locul 11.

Cele două formații s-au întâlnit de opt ori în Liga 1. Două victorii Hermannstadt, de trei ori s-a impus FC Voluntari, iar trei partide s-au încheiat la egalitate.

Ultima victorie a celor de la Hermannstadt a fost la finalul lunii septembrie, 2-1 cu FC Botoșani. De atunci, echipa a adunat șase jocuri fără succes în campionat. Hermannstadt a fost eliminată din Cupa României de Chindia. Pe de altă parte, FC Voluntari s-a impus o singură dată în ultimele șapte meciuri oficiale.

La meciul din această după-amiază, Hermannstadt are zece jucători lipsă, dintre care trei sunt accidentați și șapte sunt în izolare deoarece s-au infectat cu coronavirus.

„Trebuie să arătăm că putem juca în aceste condiții mai speciale împotriva unei echipe precum Voluntari. Am făcut-o împotriva Chindiei, unde am jucat 120 de minute și nu ne-au putut învinge, ei jucând cu 13 jucători. Va trebui să jucăm și mai bine ca atunci cu jucătorii pe care îi avem disponibili în prezent. Vreau doar să mă gândesc la jucătorii pe care îi avem, la cei care sunt disponibili. Cu ei, cei care sunt disponibili pentru acest meci, vom lucra cu toată forta, cu tot entuziasmul si cu toată energia.”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal A.F.C.Hermannstadt.

Care ar putea fie echipele pentru meciul de duminică

Hermannstadt: Figueiredo – Opruț, Stoica, Viera, Belu Iordache – Pires, Vodă, Mustivar, Addae – Jo Santos, Fortes
FC Voluntari: Rîmniceanu – Vlad, Armaș, Achim, Grădinaru – Costin, Gheorghe, De Lucas, Mailat – Lopes, Stoica

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top