Connect with us
Live video Argeș - Craiova Scor 0-0. Vor ieși oltenii să rămână lideri?

Sport

Live video Argeș – Craiova Scor 1-2. Rezumat video! Situație grea pentru Argeș

Live video Argeș – Craiova Scor 1-2. Meciul este transmis la TV de Digi Sport 1, Look Plus, Telekom Sport. De asemenea live video în playerul video Youtube de mai jos.  Site-urile operatorilor de cablu vor transmite live stream și live video meciul dintre cele două echipe, intrucțiuni video mai jos. Scor final Argeș – Craiova 1-2. Rezumat video

Live video Argeș – Craiova Scor 1-2 Live text

Meciul Argeș – Craiova poate fi urmărit live video aici și mai jos în format live score și live text. Dacă nu vezi actualizările în timp real, apasă acest buton.

Minutul 88 – Argeș recuperează și înscrie în poarta Craiovie. Vezi golul care a schimbat scorul Argeș – Craiova Scor 1-2.

Mintul 85 – Craiova este foarte aproape la a cincea victorie din acest campionat.

Min 81 – Argeș nu dă tot ce poate, pare că echipa s-a consolat cu scorul.

Minutul 58 – Stefan Baiaram iese și intră Cristian Barbut.

Minutul 53 – Meciul a revenit, Craiova – Arges continuă să domine oltenii.

FC Argeș - Craiova 0-2, ACUM, pe Digi Sport 1. Spectacol total. Cicâldău, gol și assist cu călcâiul. Piteștenii, ratarea anului

FC Argeș – Craiova 0-2, ACUM, pe Digi Sport 1. Spectacol total. Cicâldău, gol și assist cu călcâiul. Piteștenii, ratarea anului

Minutul 46 – Ionut Andrei Serban de la FC Argeș iese și intră Georgian Honciu

Minutul 45 – Pauza. Craiova conduce Argeș la pauza Argeș – Craiova Scor 0-2.

Minutul 30 – FC Argeș a mai fost condusă și în alte meciuri și au reușit să recupereze.Diferența este că Craiova este o echipă puternică și cu greu vor reuși să schimbe scorul.

Arges - Craiova

Minutul 15 – Koljic înscrie al doilea gol în poarta FC Argeș. Craiova conduce scorul cu 2-0 pentru olteni. Vezi golul mai jos. Este al 11-lea gol marcat de Craiova în Liga 1.

Minutul 14 – Ocazie mare aproape de 0-2. Craiova ratează o pasă esențială! Foarte frumoasă execuția lui Koljic.

Minutul 9 – Craiova, campionana României, înscrie primul gol după doar 9 minute de meci. Alex Cicăldău este marcatorul carea decshis scorul. Scor Argeș – Craiova 0-1.

Minutul 2, – Argeș face prima schimbare în meciul cu Universitatea Craiova. Iese Jose Cozma și intră Andrei Blejdea.

Minutul 1 – Fluierul de start. Câteva imagini, capturi din live video.

UPDATE 20:54 – Transmiunea video a început pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Sport HD. De asemenea este și live video pe HUFF în playerul video de mai jos. Operatorii de cablu au și ei platforme unde poți vedea meciul pe telefon sau pe internet sub formă de live stream, absolut legal și gratuit.

Live video Argeș - Craiova Scor, meciul este live video

Live video Argeș – Craiova Scor, meciul este live video

Meciul poate fi urmărit live video aici, iar mai jos vezi live update din fiecare fază importantă  a meciului, dar de asemenea și toate golurile pe care le poți vedea în format video. Meciul este de asemenea și live score.

Clasament Liga 1, actualizat la 25 septembrie 2020.

FC Argeş - Universitatea Craiova clasament Liga 1 Meciul Arges - Craiova este live video

FC Argeş – Universitatea Craiova clasament Liga 1. Meciul Arges – Craiova este live video

”Sper că vineri vom face un meci foarte bun, nu trebuie să lăsăm garda jos, şi să fim foarte concentraţi şi motivaţi, deoarece va fi un meci dificil, chiar dacă această echipă, FC Argeş, trece printr-o perioadă mai puţin bună. Asta se ştia, e o echipă nou-promovată şi poate avea probleme de adaptare la nivelul campionatului Ligii I”, a spus Bergodi.

Live video Argeş – Craiova

Playerul video de mai jos este live video de pe Youtube la meciul cu Argeș – Craiova. Dacă playerul video cade, HUFF va actualiza și monitoriza atent ca acesta să funcționeze și să transmită live meciul dintre cele două echipe.

Meciul Argeș – Craiova liveo video de asemenea operatorii de cablu trasnmit meciu liveo video pe platformele speciale create. Astfel puteți urmări live stream în playerul video de mai jos.

Arges – Craiova live video digionline.ro, digisport.ro, looksport.ro, horizon.tv (pentru abonații Vodafone Fix și UPC). De asemenea meciul poate fi urmărit live și pe platformele Vodafone TV, Orange TV și Telekom TV. Abonații Focus Sat au la dispoziție platforma Live TV, descărbabilă din AppStore și Google Play. De asemenea meciul poate fi văzut și pe site-ul Focus Sat.

Echipele de start:

FC Argeş: Croitoru – Tofan, Leca, Deslandes, Muşat – Grecu, Prepeliţă, Meza Colli, Şerban, Cozma – Malele
Rezerve: Greab, Blejdea, Năstăsie, Matei, Deac, Mirica, Honciu, Mediop

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, M. Constantin, Bălasa, Bancu – Nistor, Cicâldău, Bic – Ivan, Koljic, Baiaram
Rezerve: Popescu, Papp, Acka, Vătăjelu, Screciu, Mateiu, Tudorie, Bărbuţ, Mihăilă

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top