Connect with us
Live video Clinceni - Gaz Metan! Ilfovenii luptă disperată pentru o victorie

Sport

Live video Clinceni – Gaz Metan! Ilfovenii luptă disperată pentru o victorie

Clinceni – Gaz Metan este live video pe HUFF de la ora 14:45 și în direct la TV pe Digi Sport 1 și Telekom Sport 1. Academia Clinceni are nevoie disperată de o victorie după ce de la startul Liga 1 a avut trei înfrângeri pe teren. Ilfovenii speră la o victorie cu Gaz Metan Mediaș, aceștia se află pe locul 14 în clasamentul ligii. Gaz Metan stă ceva mai bine este pe locul șase, după ce au pierdut meciul cu Dinamo, dar au câștigat înainte două meciuri.

Clinceni – Gaz Metan Live blog

HUFF transmite live blog de la meci, dar și live video în secțiunea specială de mai jos de la ora 14:45.

Academia Clinceni continuă seria de transferuri, recent l-a cumpărat pe jucătorul Petrișor Petrescu care a evoluat până acum la FC Hermannstadt. Jucătorul de 27 de ani va evolua azi pe teren împotriva Gaz Metan mediaș pe postul de mijlocaș.

Live video Clinceni – Gaz Metan

Mai jos poți vedea meciul și în format live video, la ora 14:45 va fi adaugat un player video în acest articol.

Meciul Clinceni – Gaz Metan este transmis și sub format live video pe site-urile operatorilor de cablu. Meciul poate fi urmărit pe internet atât pe calculator cât și pe telefon. Astfel cei care nu pot vedea meciul la TV, la Digi Sport 1 și Telekom Sport 1, pot accesa site-urile: digisport.ro, digionline.ro pentru abonații RCS RDS / DIGI România, dar și aplicația mobilă a operatorului de cablu. Cei care sunt abonați Telekom România, au la dispoziție site-ul telekomtv.ro și aplicația mobilă Telekom TV.

Clinceni - Gaz Metan este live video pe HUFF.ro de la ora 14:45

Clinceni – Gaz Metan este live video pe HUFF.ro de la ora 14:45

Tot astăzi de la ora 21:30 se joacă și meciul dintre Viitorul VS Astra Giurgiu, meciul este de asemenea live video pe huff.ro si transmis la TV de aceleași televiziuni.

Vremea posibil să afecteze meciul dintre Clinceni și Gaz Metan Mediaș, la ora meciului intră în vigoare un cod de ploi torențiale și furtuni. Să sperăm că nu va fi atât de proastă starea vremii încât ca meciul să fie anulat.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top