Connect with us
UTA Arad – Dinamo SCOR. Live update live stream online

Sport

Live video Dinamo – UTA Arad Scor 0-1. Victorie pentru Arad. Rezumat video

Dinamo – UTA Arad live video scor 0-1, cele două echipe înfrățite joacă în Liga 1. UTA Arad este pe locul 14 clasament, iar Dinamo pe locul 11. Cele două echipe sunt înfrățite de foarte mulți ani, doar vine și momentul în care trebuie să fie adversare, pentru că așa este regulamentul. Meciul poate fi văzut și live video pe HUFF.ro, dar și pe site-urile live stream de mai jos.

Dinamo – UTA Arad Scor 0-1 Live Text & live video

UTA Arad câștigă meciul cu Dinamo București.

Meciul este actualizat la câteva minute. În partea de jos a articolului poți vedea live video. De asemenea meciul Dinamo – UTA Arad este și live text & live score mai jos. Google îți oferă și el meciul live score. Sari la live video pe acest buton.

Minutul 83, ora 22:40 – UTA Arad dă mari semne de oboseală în meciul cu Dinamo și doar strategoia celor din Arad, ar putea să nu se schimbe scorul.

UTA Arad da semne de oboseala in meciul cu Dinamo

UTA Arad da semne de oboseala in meciul cu Dinamo

Pauză. SCOR Dinamo Uta: 0-1. Meciul revine la ora 22:00. Vă reamintim că acesta este live video și mai jos în playerul video de pe HUFF, în partea de jos.

Minutul 69, ora 22:26 – UTA Arad se luptă pentru a schimba scorul cu Dinamo în 0-2. Dinamo încearcă din răsputeri să egaleze măcar.

UPDATE 22:00 – Meciul a revenit. Scor Dinamo  UTA Arad – 0-1.

Min 45 – UTA nu mai câștigat în Liga 1 de 12 ani, acum are șansa cu Dinamo. Ultimul câștig al echipei arădene a fost în mai 2008. Dinamo încearcă să inițieze o fază perculoasă, dar UTA Arad este o echipă disciplinată și barează. UTA Arad! Ioan Hora marchează din lovitură de la 11 metri.

MINUTUL 42, update ora 21:43 – UTA deschide scorul după ce a primit Penalty. Ioan Hora marchează în poarta Dinamo. Scor Dinamo – UTA – 0-1.

Min 40, update ora 21:41: UTA Arad și Dinamo joacă slabă, echipa din Ștefan cel mare a avut două ocazii de gol, UTA niciuna.

Minutul 23 – Arădenii joacă foarte slab, surprinzător pentru evoluția lor din Liga 1 după promovare. Dinamo domină meciul și este tot mai aproape să schimbe scorul.

Minutul 7 – UTA joacă destul de timid în fața Dinamo, echipa gazdă. Meciul este live video mai jos.

UPDATE ora 21:06 – UTA Arad a fost foarte activă la transferuri după ce s-a calificat în Liga 1, a adus jucători de valoare. La fel și Dinamo a avu câteva transferuri importante.

Minutul 2 – O primă fază periculoasă la foarta lui Iacob, Dinamo era pe caele să deschidă scorul din primele minute. După o pazuă de 12 ani UTA s-a întors în Liga 1 și încearcă să facă un meci frumos cu echipa cu care este înfrațită.

Minutul 1 – Meciul a început. Lovitura de start aparține celor de la Dinamo în meciul cu UTA Arad.

FOTO Dinamo – UTA

Dinamo - UTA

Dinamo - UTA

Dinamo - UTA

Dinamo - UTA

Dinamo - UTA

Dinamo - UTA

Dinamo - UTA

UPDATE 20:33 – Echipele de start

Live video Dinamo - UTA Arad Scor

LIVE VIDEO Dinamo – UTA Arad, ora 21:00. ”Câinii” pot urca pe loc de play-off. Echipele

„E clar că, dacă legăm victorii, vom ucra și în clasament. Ne dorim să avem o evoluție la fel de solidă ca în ultimele două joci și, încet, încet, să devenim o echipă solidă la nivel de rezultate.

Nu e ușor niciun meci în Liga 1. UTA e o echipă foarte bine așezată în teren, un antrenor extrem de meticulos. Mi-a plăcut și anul trecut, în Liga 2, felul în care juca UTA. E o echipă periculoasă pe contraatac și la faxe fixe. Noi trebuie să fim foarte atenți și concentrați de la începutul meciului pentru a nu avea vreo surpriză”, a mai declarat Contra, antrenorul lui Dinamo.

LIVE VIDEO | Dinamo – UTA Arad, luni, de la ora 21, în direct Echipele de start:

Live video Dinamo – UTA Arad mai jos. Meciul poate fi urmărit și pe platformele live video pe site-ul digisport.rodigionline.rolooksport.rohorizon.tv și Telekomtv.ro.

În playerul video de mai jos poți urmări meciul în format live video dintre Dinamo  – UTA Arad.

Dinamo: Mejias – Gonzalez, Puljic, Grigore, Lopez Blanco – Sorescu, Răuţă, Gol, Camara, Borcea – Nemec.

Rezerve: Hinojo, Ehmann, Borja Valle, Şerban, Măgureanu, Bejan, Fabbrini, Bani, Mihaiu.

Antrenor: Cosmin Contra.

UTA Arad: Iacob – Tomozei, Erico da Silva, Benga, Roumpoulaku – Miculescu, Neluţ Roşu, Albu, Denis Rusu – Hora, Buhăcianu.

Rezerve: Balauru, Ilie, Melinte, Pleaşcă, Ursu, Morar, Teşcan, Rus, Klapan.

Antrenor: Laszlo Balint.

Dinamoviştii au un moral foarte bun după victoria obţinută etapa trecută, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 3-1, şi vor avea şansa să lege două victorii consecutive pentru prima dată din luna decembrie 2019. Atunci, „câinii” învingeau pe Poli Iaşi (1-0) şi Chindia Târgovişte (4-1).

Azi s-a jucat și meciul Hermannstadt – Botoșani SCOR 2-1.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top