Connect with us
Liverpool - AS Roma Scor Live - Prima semifinală din Liga Campionilor

Sport

Rezumat video! Liverpool – AS Roma Scor Live SCOR 5-2 – Romanii recuperează!!!

Liverpool AS Roma Scor 5-2. Prima semifinală din Liga Campionilor se joacă marți de la ora 21.45. Liverpool o întâlnește pe teren propriu pe AS Roma, în primul tur al unei duble istorice, care va trimite una dintre cele două echipe în marea finală UCL. Meciul poate fi văzut și online aici. În 1984 Liverpool câștiga cupa pe același stadion.

LIVE TEXT Liverpool – As Roma SCOR 5 – 2

Cele 7 goluri ale meciului dintre Liverpool și As Roma.


Min 94 – Fluierul final! Scorul dintre Liverpool vs As Roma este 5-
2. Rezumatul video Liverpool – As Roma este aici. FINAL: Liverpool 5-2 AS Roma // Returul e miercurea viitoare, in direct la PRO TV. Bucurati-va de fotbal!

Min 85 – GOOOOOL Roma! Incredibil, Roma pare sa se trezeasca din pumni. Perotti inscrie pentru 5-2, din penalty, iar Roma are acum optiunea unui 3-0 in retur. GOOOOOL Roma! Incredibil, Roma pare sa se trezeasca din pumni. Perotti inscrie pentru 5-2, din penalty, iar Roma are acum optiunea unui 3-0 in retur.

Min. 80 – Goooool! O execuție simplă în făcută de Roma. Liverpool – As Roma Scor 5-2

Min 76 Iese eroul lui Liverpool! Salah este schimbat cu Ings, în minutul 76. Egipteanul părăseşte terenul în aplauzele fanilor cormorani.

Min 70 – Ce imagine! Totti priveste inmarmurit macelul de pe Anfield.

Min 69 – Gooooool! Meci de Infarct pentru As Roma, scorul Liverpool – As Roma este 5-0.Incredibil, Roma nu isi revine, nu are replica, si mai incaseaza o lovitura. Firmino marcheaza din nou. Continuă asediul la poarta Romei, Allisson rămâne victimă sigură, iar al cincilea gol vine logic. Milner bate cornerul, Firmino se înalţă din centrul careului, reia cu capul şi Anfield e în mare sărbătoare. Fanii îşi cumpără deja bilete pentru finala de la Kiev, pentru că echipa lor pur şi simplu nu poate fi oprită.

Min. 66 – Iese Rossi și întră Gonalons!

Min. 67 – Ultimele două schimbări la Roma. Au intrat Gonalons şi Perotti, au ieşit De Rossi şi Juan Jesus.

ACUM la PRO TV: Liverpool 4-0 AS Roma! GOOOOOL Firmino, Roma este KO! Salah, doua goluri si doua pase de gol // VIDEO UPDATE

Min. 61 Salah schimbă din nou scorul!!!! Liverpool este perfectă în această seară. Roma este total umilită de echipa din Marea Britanie. GOOOL Liverpool! Firmino inscrie pentru 4-0, din nou Salah cu pasa de gol.

MIN. 56 Goooooool! Livepool umilește As Roma! Golul a fost marcat de Mane! Roma poate pleca acasă! GOOOOL Liverpool! Salah trimite pe jos, în careu, către Sadio Mane, iar senegalezul trimite în plasa porţii lui Alisson! GOOOOL Liverpool! Roma este la pamant, Mane inscrie din pasa lui Salah.

Min. 51 – Fază controversată. Italienii puteau primi un penalty, după ce Lovren a jucat mingea cu mâna în propriul careu, în încercarea de a-l deposeda pe Nainggolan. Germanul Felix Brych a lăsat, însă, jocul să continue.

Min 46 – Out! Ocazie ratată de Roma

Min 46 – Meciul revine din pauza. Liverpool – As Roma scorul în minutul 46 este 2-0. Imediat după ce a revenit a doua repriză, As Roma face o prima schimbare. Schick Patrik intră pe teren în locul lui Cengiz Under.

MIN 45 – PAUZA. Scorul meciului Liverpool – As Roma este 2-0. 2-0 scorul pauzei // Salah a ajuns la 10 goluri si este al doilea marcator din Champions League, dupa Ronaldo (15).

Min 45 – Goooooooool! Salah sutează în poarta Romei exact înainte de pauză! Mohamed Salah sutează golul cu numărul 43.

Minutul 39 – Arnold primește cartonas galben!

Min 37 – Bara Liverpool! Lovren trimite cu capul in transversala, dupa centrarea perfecta a lui Salah.

MIN 36 – GOOOOOOL! LIVERPOOL ÎNSCRIE! Salah sutează în poarta As Roma și schimbă scorul! Liverpool – As Roma Scor 1-0

Min 32 - Gol anulat Liverpool! Mane primeste de la Robertson si il invinge pe Alisson, dar golul este anulat corect pe motiv de ofsaid. Liverpol As Roma Scor

Min 32 – Gol anulat Liverpool! Mane primeste de la Robertson si il invinge pe Alisson, dar golul este anulat corect pe motiv de ofsaid. Liverpol As Roma Scor 1-0

Min 32 – Gooooooool! Liverpool înscrie în poarta As Roma, însă golul a fost anulat. Poziția a fost neregulamentară. Ofsaid!

Min 30. Liverpool este blestemată! 5 ocazii ratate în poarta Romei! Mohamed Salah ratează în minutul 30! Scorul dintre Liverpool – AS Roma este 0-0. Ratare incredibila a lui Mane, scapat singur spre poarta dupa o pasa excelenta a lui Firmino, si o preluare de magician, atacantul lui Liverpool trimite peste poarta, fata in fata cu Alisson.

Minutul 28 – Mane, inca o data, cu un sut din centrul careului dupa o minge venita tot de la Firmino. Nici de data asta nu prinde poarta.

Min 27 – Ocazie uriașă ratată din nou de Liverpool.

Min 25 – Cartonaș GALBEN pentru Juan Jesus!

Min 22 – Moment unic pe stadion. Toată lumea în picioare când jucătorul Ox Chamberlaina fost scos cu targa de pe teren.

Liverpool - AS Roma Scor Live stream. Vezi meciul online gratuit pe internet

Min 18 – Bara Roma! Kolarov suteaza puternic de la 25 de metri, pe directia lui Karius, insa mingea ii aluneca pe pana portarului si se izbeste de transversala.

Min 17 – Prima schimbare din partidia dintre Liverpool și As Roma. Iese Alex Oxlande Chamberlain și întră Georginio Wijnaldum

Min 15 – Un om în minus pentru Liverpool.

Min. 7 – A treia ocazie ratată de Liverpool!

Min. 5 – Ocazie uriașă pentru Livepool. Scorul dintre Liverpool și As Roma era cât pe aici să se schimbe. A doua fază de atac în poarta Romei. Aruncare de la margine pentru Roma.


MIN. 2 – Prima ocazie a meciului.

MIN. 1 – Fluierul de start.

Actualizare, 21:42 – După 10 ani de așteptare Liverpool este din nou în semifinalele UCL, iar AS ROMA a așteptat 30 de ani până să se califice din nou în semifinalele Uefa Champions League.

Actualizare, ora 21:36 – Transmisiunea în direct a început. Meciul Liverpool  – As Roma poate fi văzut la Pro TV. Este prima semifinala din Liga Campionilor.

ACTUALIZARE, ora 21:32 – La ora 21:45 începe meciul ce este transmis de Pro TV. Partidia dintre Liverpool și As Roma poate fi văzută și online pe site-ul protvplus.ro și voyo.ro.

Nebunie înainte de startul meciului.

Live Stream Liverpool vs As Roma

Meciul dintre Liverpool și As Roma poate fi văzut și online pe site-ul Pro TV Plus.ro. Dacă vrei să vezi online meciul de fotbal dinre Liverpool și As Roma o poți face AICI.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al meciului și cu rezumatul video al acestui duel de gală.

AS Roma vine cu un moral bun pe Anfield, după ce a reușit surpriza acestui sezon de Champions League și a întors scorul cu Barcelona. Acel 3-0 de pe Stadio Olimpico a monopolizat atenția presei internaționale și i-a făcut pe fanii grupării din capitala Italiei să spere la o finală.

Manchester City – Liverpool scor final 1-2 și AS Roma – FC Barcelona scor final 3-0 Rezumat video

Este prima oară când echipa capitolină ajunge în această fază a Ligii Campionilor. Mai interesant este că acest duel este o reeditare a finalei Cupei Campionilor din sezonul 1983-1984.

Liverpool și AS Roma și-au disputat atunci cel mai râvnit trofeul al fotbalului european. A fost 1-1 la capătul celor 90 de minute, dar la penalty-uri, englezii s-au impus cu 4-2.

Romanii au acum șansa să își ia revanșa, iar moralul din tabăra lor este unul bun.

De cealaltă parte, Liverpool dispută meciul din postura de unică echipă din Champions League rămasă neînvinsă. Elevii lui Jurgen Klopp au trecut în stil de mare echipă de Manchester City printr-o dublă victorie.

Mohamed Salah, golgheterul echipei și poate cel mai important jucător al cormoranilor din acest sezon, tocmai a fost desemnat jucătorul anului în Premier League și este așteptat să marcheze contra fostei sale echipe.

Salah, Balonul de Aur 2018?!

Casele de pariuri o dau favorită certă pe Liverpool care are o cotă la victorie de 1,45/1,50. Un rezultat de egalitate este cotat la 4.65, în timp ce o victorie a Romei este cotată la 6.85/7.00.

Liverpool AS Roma Scor: Echipe probabile

Liverpool FC: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, van Dijk, Robertson – Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain – Salah, Firmino, Mané

AS Roma: Alisson – Fazio, Manolas, Juan Jesus – Florenzi, Strootman, De Rossi, Nainggolan, Kolarov –  Schick, Dzeko

Felix Brych va fi arbitrul partidei Liverpool – AS Roma, care va fi televizată de la ora 21.45 de Telekom Sport, Dolce Sport și Look TV.

Mâine, Real Madrid o va întâlni pe Bayern Munchen, în a doua semifinală din Liga Campionilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top