Connect with us
Livetext Simona Halep- Amanda Anisimova în turul 3 la Roland Garros

Sport

Livetext Simona Halep- Amanda Anisimova în turul 3 la Roland Garros. Simona câștigă meciul

Astăzi în jurul orei 14:30 se joacă meciul Simona Halep- Amanda Anisimova în turul 3 la Roland Gaross. Simona a ajuns în turul 3 după ce a învins-o pe Irina Begu în turul 2 cu un scor de 6-3, 6-4. Amanda Anisimova este una dintre cele mai bune jucătoare tinere, fiind antrenată la una dintre cele mai prestigioase academii din Statele Unite.

Meciul Simona Halep- Amanda Anisimova a început

UPDATE 15:30 – Halep Anisimova 6-0 6-1. Halep câștigă cu ușurință acest meci și se califică în turul 4 unde va juca cu Iga Swiatek, care a învins-o pe Eugenie Bouchard.

UPDATE 15:30 – Halep Anisimova 6-0 5-1. Simona este la un singur game distanță de turul 4 la Roland Garros.

UPDATE 15:30 – Halep Anisimova 6-0 4-1. Halep este foarte aproape de a câștiga acest meci, Anisimova nu pare a fi deloc în formă în acest meci. Jocul Simonei o copleșește.

UPDATE 15:30 – Halep Anisimova 6-0 3-1. Simona Halep nu se lasă și se impune cu 3-1 în al doilea set. Anisimova nu reușește să recupereze până în acest moment

UPDATE 15:28Halep Anisimova 6-0 2-1

UPDATE 15:19 Halep Anisimova 6-0 0-1 Anisimova pare să își revină, Simona pierde primul game din al doilea set.

UPDATE 15:12 Halep – Anisimova 6-0. Simona câștigă acest set  fără probleme, în timp ce Anisimova nu reușește să ia niciun game. Halep a scăpat ușor de primele emoții care păreau să o destabilizeze.

UPDATE 15:10 Halep – Anisimova 5-0. Simona este tot mai aproape să câștige acest set. Are 3 erori neforțate în timp ce Anisimova are 13.

UPDATE 15:05 Halep – Anisimova 4-0

UPDATE 15:01 Halep – Anisimonva 3-0. Un început foarte bun pentru sportiva noastră care pare să o controleze până în acest moment pe Amanda Anisimova

UPDATE 14:58 Halep – Anisimonva 2-0. Halep a reușit să salveze 3 mingi de break, însă Anisimova o pune în continuare în mare dificultate și arată că este în formă.

UPDATE 14:51 Halep – Anisimova 1-0

UPDATE 14:49 – Meciul dintre Simona Halep și Amanda Anisimova a început pe Philippe Chatrier. Meciul se joacă cu acoperișul tras.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit și în anul 2019 când Anisimova a învins-o pe Halep cu un scor de 6-2, 6-4, în sferturile de la Roland Garros.  Acum Simona are toate șansele să își ia revanșa.

Dacă va trece de Anisimova, Halep va juca în optimile de la Roland Garros împotriva învingătoarei dintre Eugenie Bouchard (168 WTA) și Iga Swiatek (53 WTA).

Jucătoarea noastră a precizat că intenționează să își schimbe tactica, după ce anul trecut a pierdut dezastruos în fața jucătoarei de 19 ani.

”Voi vorbi cu antrenorii, știu că va fi foarte greu cu ea. Lovește puternic și plat, așa că nu-mi va fi deloc ușor. Îmi aduc aminte de meciul de anul trecut, îmi amintesc că nu am jucat deloc așa cum am vrut, așa că vreau acum să fac câteva schimbări în joc. Voi încerca să evoluez mai bine, să profit de șansele mele”, a precizat Simona Halep.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top