Connect with us
lugano steaua scor live online

Sport

Lugano – FCSB (Steaua), Scor final 1-2 Rezumat video – 28 septembrie

Lugano – FCSB, scorul final 1-2 (Bottani 13-Budescu 57, Morais 63) 

        • FCSB s-a impus în Elveţia şi este pe primul loc în Grupa G. În celălalt meci, Plzen a învins-o pe Beer Sheva cu 3-1. Echipa lui Dică are 6 puncte, Plzen şi Hapoel Beer Sheva au cîte 3, iar Lugano nu are niciun punct.
        • Tănase trimite pe lângă poartă de la 18 metri (80)
        • GOL MORAIS, după o centrare a lui Romario Benzar (63)

      • OCAZIE LUGANO! Niţă respinge şutul lui Botani (60)
      • GOL BUDESCU, după o pasă venită de la Man (57)

    • Gnohere trimite cu capul din centrarea lui Benzar, portarul elveţian rspinge în corner. (50)
    • A început repriza a doua, iar FCSB l-a înlocuit pe Ov. Popescu cu Denis Man.
    • Scorul la pauză este 1-0. FCSB a făcut un meci slab pănă acum.
    • BARA LUGANO in minutul 40 după şutul lui Davide Mariani din marginea careului.
    • FCSB are prima ocazie in minutul 35, dar şutul lui Popescu din interiorul careului e reţinut fără probleme de portarul elveţienilor.
    • Acelaşi Bottani nu ajunge la o centrare periculoasă, iar FCSB scapă cu faţa curată (min 20).
    • GOL LUGANO. O greşeală în apărarea stelistă îl lasă pe Bottani singur cu Niţă, iar acesta nu ratează. Totul a pornit de la o eroare la jumătatea terenului a lui Ov. Popescu.

  • A început meciul. Gazonul se prezintă într-o stare slabă.

Lugano Steaua Scor Live. FCSB o înfruntă pe Lugano în cel de-al doilea meci jucat de echipa roș-albastră în grupa G a Europa League. Echipa antrenată de Nicolae Dică pornește ca favorită în fața unei echipe care este considerată cea mai slabă din grupă.

FCSB s-a impus în primul meci în fața cehilor de la Viktoria Plzen cu scorul de 3-0, în timp ce elvețienii au cedat în deplasare, scor, 1-2, contra israelienilor de la Hapoel Be`er Sheeva.

„Ne dorim să învingem, acesta este obiectivul. Ştim că avem o şansă mare de a ne califica în primăvara europeană. Obiectivul e să ajungem în această fază, aşa că tratăm foarte serios.  Sper să nu conteze absenţele din lot. Atmosfera e foarte bună, mai ales după meciurile cu CFR Cluj şi cu Dinamo. Şi înainte era, fiindcă s-au obţinut rezultate pozitive”, a spus Nicolae Dică, înainte de meci.

Interesul pentru această partidă este unul scăzut în Elveția. Partida se va disputa la Lucerna, la 170 de kilometri distanţă de oraşul de reşedinţă al adversarei, al cărei stadion nu este omologat pentru această fază a competiției. Deși arena are în jur de 17.000 de locuri, se estimează că la ora meciului vor fi în jur de 2.000 de spectatori.

Lugano – Steaua/FCSB – Echipe de start

Pentru acest meci, antrenorul Nicolae Dică i-a lăsat acasă pe Alibec, Nedelcu si Momcilovic. În aceste condiții, echipa FCSB ar putea arăta astfel.

Niță – Benzar, Planici, Bălașa, Morais – Pintilii, Ov Popescu – Tănase, Budescu, Teixeira – Gnohere.

Ucraineanul Serghei Boiko va conduce la centru meciul Lugano – FCSB, din etapa a doua a Grupei G a UEFA Europa League.

El va fi ajutat de asistenții Oleg Plujnik și Volodimir Volodin, de arbitrii adiționali Mikola Balakin și Oleksandr Derdo și de rezerva Oleksandr Korniko.

Partida Lugano – FCSB se dispută joi, 28 septembrie 2017, de la ora 20.00. Meciul va fi transmis la TV de Pro TV și Telekom Sport. Huff.ro vă va ține la curent cu scorul live și vă va prezenta rezumatul video după încheierea partidei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top