Connect with us
Malmo - CFR Cluj scor live - Live online video și rezumat

Sport

Malmo – CFR Cluj scor final 1-1 Rezumat video. Clujenii, eliminați din Liga Campionilor

Malmo CFR Cluj scor final 1-1. Campioana României a fost eliminată prematur din Liga Campionilor, după ce a reușit doar un rezultat de egalitate pe terenul campioanei Suediei.

Djokovic a deschis scorul în minutul 36, cu o foarfecă spectaculoasă. Suedezii au avut o bară în prelungirile reprizei, iar Mailat a ratat o ocazie mare înainte de fluierul de final al primei reprize.

Malmo a egalat printr-un șut de senzație al lui Traustasson (minutul 55), apoi CFR a alergat zadarnic după gol, clujenii nereușind să își creeze ocazii foarte mari.

Culio a fost eliminat în minutul 76 pentru cumul de cartonașe, iar CFR Cluj a părăsit Champions League din faza preliminariilor, din cauza înfrângerii scor 0-1 pe teren propriu.

Pentru campioana României urmează acum un meci în preliminariile Europa League, cu învingătoarea din meciul dintre Sutjeska (Muntenegru) și Alashkert (Armenia).

Rezumat video Malmo CFR Cluj, scor final 1-1

Puteți vedea scorul live al acestei partide AICI.

Eșecul cu Malmo i-a adus concedierea lui Edi Iordănescu, tehnicianul părăsind gruparea din Gruia după doar trei meciuri oficiale. O victorie, un egal și o înfrângere a adunat Iordănescu pe banca ardelenilor, reușind să câștige SuperCupa României cu aceștia.

În locul său a venit Toni Conceicao, tehnician care a mai stat în două rânduri pe banca feroviarilor. Jocul CFR-ului nu s-a îmbunătățit, iar apoi a urmat un egal pe terenul nou-promovatei Dunărea Călărași.

O eliminare ar echivala cu un dezastru pentru CFR Cluj, spun unele surse din fotbal. Gabi Balint a spus că are informații potrivit cărora finanțatorul echipei, Neluțu Varga, ar urma să se retragă de la echipă, dacă nu se reușește calificarea în grupele Ligii Campionilor.

În cazul în care o depășește pe Malmo, CFR va da în turul 3 preliminar al Champions League peste învingătoarea din meciul FC Vidi (Ungaria) – Ludogoreț Razgrad ( Bulgaria), scor 0-0 în tur.

Dacă va fi eliminată, CFR ar putea da în turul 3 preliminar din Europa League peste Sutjeska (Muntenegru) sau Alashkert (Armenia). Armenii au învins cu 1-0 în meciul tur.

Malmo CFR Cluj scor live: Echipele de start

Malmo: Dahlin – Larsson, L. Nielsen, Bengtsson, Safari – Traustason, Lewicki, Christiansen, Rieks – Strandberg, Rosenberg

Rezerve: Andersson – Gall, Innocent, Antonsson, Vindheim, Brorsson, Adrian

Antrenor: Uwe Rosler

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Hoban – Deac, Djokovic, Culio, Omrani – Ţucudean

Rezerve: Vâtcă – Males, Păun, Lang, Ioniţă, Bordeianu, Peteleu

Antrenor: Antonio Conceicao

Scoţianul Andrew Dallas va arbitra meciul dintre Malmo FF şi CFR Cluj, care va avea loc miercuri, de la ora 20,15 (ora României), în Suedia.

Arbitri asistenţi vor fi Graeme Stewart şi Douglas Ross, iar al patrulea oficial a fost desemnat Donald Robertson.

Partida este televizată de Telekom Sport, DigiSport 1 și Look TV. Meciul poate fi văzut live online pe site-ul postului TV Digi Sport, pentru abonații RCS-RDS.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul live și vă va oferi rezumatul video.

Citește și: CFR Cluj – Malmo scor final 0-1 Rezumat video. Preliminarii Liga Campionilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top