Sport

Maria Şarapova s-a retras! ”Iar uneori asta înseamnă să iei decizii dificile….”

Vești proaste pentru fanii tenisului! Această decizie i-ar putea schimba viața. Rusoaica Maria Şarapova împreună cu americanca Madison Keys s-au retras de la turneul feminin de tenis programat săptămâna viitoare la Birmingham (Anglia), pe iarbă, în cadrul circuitului WTA, însă ambele speră să-şi recapete forma până la startul turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, informează Reuters.

Şarapova, campioană la Wimbledon în 2004, a precizat că are nevoie de odihnă după ce atins sferturile de finală la Roland Garros. Jucătoarea rusă, în vârstă de 31 ani, a efectuat o suspendare pentru dopaj în 2016, iar anul trecut a ratat sezonul pe iarbă din cauza unei accidentări la coapsă.

Citește și: Ion Ţiriac: M-am opus propunerii de acordare a unui wild-card către Maria Şarapova

„Trebuie să am grijă de corpul meu şi să fiu sigură că voi rămâne sănătoasă”, a precizat Şarapova într-un comunicat. „Iar uneori asta înseamnă să iei decizii dificile, aşa cum este aceasta”, a adăugat ea.

Madison Keys (23 ani) va lipsi de la competiţia de la Birminghan din cauza unei accidentări la abdomen.

Fosta mare jucătoare braziliană de tenis, Maria Esther Bueno, este în stare gravă

Fosta mare campioană braziliană Maria Esther Bueno, care a fost liderul mondial în tenisul feminin, este în stare „gravă” într-un spital din oraşul Sao Paulo. Acolo a fost internată luna trecută, au anunţat miercuri medicii săi, citaţi de EFE.

Fosta jucătoare a fost diagnosticată anul trecut cu cancer, iar în ultimele luni a suferit complicaţii. Informaţia că Bueno a fost internată la mijlocul lui mai a apărut doar în această săptămână.

Câştigătoare a 19 turnee de Mare Şlem, Maria Esther Bueno, este considerată cea mai bună jucătoare de tenis pe care a avut-o Brazilia.

Bueno a intrat în Hall of Fame-ul tenisului în 1978. În ultimii ani, ea a comentat turnee importante.

Născută pe 11 octombrie 1939 la Sao Paulo, în Brazilia, Maria Esther Andion Bueno și-a pus amprenta asupra tenisului mondial la sfârșitul anilor ’50 și în anii ’60.

Share
Scris de
Apetrii Tora

Acest site foloseste cookies.

Read More