Connect with us
Mexic - Suedia LIVESCORE online - Meci grupa F CM 2018

Sport

Mexic – Suedia scor final 0-3 – Rezumat video, meci grupa F CM 2018

Mexic Suedia scor final 0-3. Mexicanii au pierdut la scor de neprezentare meciul de azi, iar Suedia a câștigat grupa după o victorie entuziasmantă.

Germania a pierdut meciul cu Coreea de Sud, iar Suedia și Mexic avansează în optimile CM 2018.

Vezi și: Coreea de Sud – Germania scor final 2-0. Rezumat video. Nemții, eliminați de la CM 2018!

Vezi mai jos rezumatul video

Update: Minutul 76: Edson Omar Alvarez Velazquez (Mexic) a înscris un autogol! Suedia are 3-0 și va merge în optimi.

Update: Minutul 62: Andreas Granqvist (Suedia) cu calm plasează balonul în poartă dintr-o lovitură de pedeapsă.

Update: Minutul 50: Gol! Ludwig Augustinsson (Suedia) a fost la locul potrivit în momentul potrivit pentru a prelua mingea, care a fost respinsă, în careu, şi trimite balonul în mijlocul porţii. Este 0:1.

Vezi aici scorul live al acestui meci!

Vezi aici scorul meciului Coreea de Sud vs Germania!

Selecţionata Mexicului, deşi a învins Germania, campioana mondială en titre, şi Coreea de Sud încă nu şi-a asigurat calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, înaintea meciului de miercuri, de la ora 17,00 (ora României), cu Suedia, la Ekaterinburg (Ekaterinburg Arena, TVR 2), în Grupa F.

Grupa F este grupa cu cele mai multe scenarii posibile, toate echipele având şanse de a avansa în optimi. Mexicul este prima, cu şase puncte, urmată de Germania, Suedia, câte trei, şi Coreea de Sud, zero.

Mexicul se va califica dacă va învinge sau va face egal cu Suedia. Mexicanii pot merge mai departe şi cu un eşec, dacă Germania, campioana mondială, pierde sau face egal cu Coreea de Sud.

Germania merge mai departe cu o victorie la două goluri în faţa Coreei de Sud, dar şi cu o victorie indiferent de scor, dacă Suedia nu va învinge Mexicul.

Germania se poate califica şi la golaveraj, cu o victorie în meciul cu Coreea de Sud, chiar dacă Suedia învinge Mexicul. Suedia merge mai departe dacă bate Mexicul, iar Germania pierde cu Coreea de Sud.

Dacă Suedia şi Germania înving, scandinavii pot merge mai departe la golaveraj.

Chiar dacă a pierdut primele două partide din grupă, Coreea de Sud încă păstrează şanse de a ajunge în optimi, dar trebuie să învingă Germania şi să spere că Suedia va pierde cu Mexicul, departajarea urmând să se facă la golaveraj.

Mexicanii au reușit jocuri bune la acest Campionat Mondial, reușind victorii cu Germania și Coreea de Sud.

De cealaltă parte, suedezii au ratat în ultima clipă un punct de aur în meciul cu Germania, chiar dacă au evoluat în finalul meciului în superioritate numerică.

Cele două echipe s-au înfruntat de nouă ori, suedezii obţinând patru victorii, iar mexicanii două.

Nordicii nu au învins o echipă din zona CONCACAF de la ediţia din 1958, pe care au găzduit-o şi la care au învins Mexicul (3-0).

Mexic Suedia scor live: Echipele de start

Echipele probabile pentru meciul de pe Ekaterinburg Arena (capacitate 35.696 locuri):

Suedia: Olsen – Lustig, Granqvist, Nilsson-Lindelof, Augustinsson – Claesson, S. Larsson, Ekdal, Forsberg – M. Berg, Toivonen. Selecţioner: Janne Andersson.

Mexic: Ochoa – Salcedo, Ayala, Moreno, Gallardo – Herrera, Guardado – Layun, Vela, Giovani Dos Santos, Lozano – Chicharito Hernandez (Raul Jimenez). Selecţioner: Juan Carlos Osorio.

Arbitru: Nestor Pitana (Argentina).

Meciul poate fi urmărit live online pe tvrplus. Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al partidei și cu rezumatul video.

Citește și: Coreea de Sud – Mexic, scor final 1-2 Rezumat video la CM 2018

Citește și: Germania – Suedia, scor final 2-1. Rezumat video CM 2018

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top