Connect with us
Norvegia - România live de la ora 19 la Pro TV și live video pe protvplus.ro

Sport

Norvegia – România Scor 4-0. Istoria se repetă

Norvegia – România scor 4-0 scor final se joacă astăzi de la ora 19:00 la Pro TV și live video pe site-ul protvplus.ro. HUFF transmite în timp real cele mai importante faze, goluri, momente ale meciului, dar și comentarii în acest articol sub formă live text și toate golurile vor fi în format video.

Norvegia – România LIVE Scor 4-0

UPDATE – România îngenunchiată. Scor Norvegia – România 4-0.

UPDATE 17:07 – FRF a publicat informații despre meciul Norvegia România de diseară de la ora 19 la Pro TV. Mai jos aveți link-urile spre site-urile operatorilor de cablu și internet care transmit live video partida de diseară a naționalei nostre. De asemenea nu uitați că și pe site-ul www.protvplus.ro meciul este live video.


Ianis Hagi și Mirel Rădoi răspund la întrebările jurnaliștilor și ale fanilor la conferința de presă oficială dinaintea partidei cu Norvegia de duminică.

Hulită că a pierdut cu Islanda, România speră la o victorie în această seară la Oslo, unde joacă împotriva Norvegiei. Iată câteva imagini cu naționala României atrenându-se la Oslo.

„Cu Mirel am colaborat prima dată când a fost numit director sportiv al naționalei, apoi, după plecarea lui Daniel Isăilă și numirea sa, mi-a propus să continuăm munca începută. Ne-am înțeles din prima și avem o colaborare foarte bună. Sunt mândru că am fost împreună la performanța de la EURO U21 și că reprezentăm România la cel mai înalt nivel”.

Prima generație preluată de Constantinovici la lot a fost cea din care făceau parte Zicu, Tamaș și Pulhac. Dar cea mai talentată în viziunea lui, exceptând semifinaliștii EURO 2019, este alta!

“Cred că generația lui Lung, Gardoș, Bicfalvi, Torje, Rusescu, Chiricheș. Atunci, în 2010, am câștigat grupa de calificare, dar formatul a presupus și un baraj contra Angliei lui Smalling, Henderson sau Sturridge. A fost 1-2 în deplasare și 0-0 la Botoșani și am ratat prezența la EURO”.

Galerie foto Norvegia – România

FRF a postat câteva imagini cu apărătorile jucătorilor, dar și momente de la atrenamentul naționalei înainte cu meciul cu Norvegia.

Norvegia – România echipele de start și lotul

Echipa probabilă a României: Tătărușanu – Manea, Grigore, Burcă, Camora – Stanciu, Marin, Maxim – Deac, Pușcaș, Mitriță.

Norvegia echipa de start, parte din lotul naționalei

Portari: Rune Almenning Jarstein (Hertha Berlin, 67 selecţii – 0 goluri marcate), Oerjan Haskjold Nyland (Aston Villa, 27-0), Andre Hansen (Rosenborg BK, 4-0);

Fundaşi: Kristoffer Vassbakk Ajer (Celtic FC, 16-0), Haitam Aleesami (Amiens SC, 30-0), Omar Elabdellaoui (Galatasaray, 46-0), Martin Linnes (Galatasaray, 24-1), Birger Solberg Meling (Nîmes Olympique, 12-0), Tore Reginiussen (Rosenborg BK, 30-4), Sigurd Rosted (Brondby IF, 5-1), Stefan Strandberg (FC Ural Ekaterinburg, 10-0), Jonas Svensson (AZ Alkmaar, 18-0), Leo Oestigard (Coventry City FC, debutant);

Mijlocaşi: Patrick Berg (Bodoe/Glimt, debutant), Sander Berge (Sheffield United FC, 21-1), Mohamed Elyounoussi (Celtic FC, 25-6), Markus Henriksen (Hull City, 56-3), Stefan Johansen (Fulham FC, 54-6), Fredrik Midtsjoe (AZ Alkmaar, 4-0), Mathias Antonsen Normann (FC Rostov, 4-0), Morten Thorsby (Sampdoria, 2-0), Martin Odegaard (Real Madrid, 22-1), Jens Petter Hauge (Bodo/Glimt, debutant);

Atacanţi: Erling Braut Haaland (Borussia Dortmund, 4-3), Joshua King (AFC Bournemouth, 48-17), Alexander Soerloth (RB Leipzig, 24-8)

Mesajul unui Român pentru Andrei Burcă și jucătorii naționalei

Live video Norvegia – România

Norvegia – România este live video și live stream pe site-urile:  digionline.ro (pentru abonații abonații RCS RDS), horizon.tv și aplicația pentru telefon live video pe mobil Vodafone TV (pentru abonații Vodafone șu UPC), Orange TV aplicație mobilă pentru cei abonați la Orange, pe site-ul FocusSat sau Appstore sau Magazin Play aplicaliția LIVE TV. Iar cei de la Telekom pot vedea meciul pe Telekom Sport 1 care este live video gratuit pentru abonații companiei pe site-ul telekomtv.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top