Connect with us
La ce oră se joacă meciul Norvegia – România în Liga Națiunilor. Cine difuzează partida

Sport

La ce oră se joacă meciul Norvegia – România în Liga Națiunilor. Cine difuzează partida

Norvegia – România în Liga Națiunilor. Când se joacă partida disputată în Norvegia. Cine difuzează meciul. Este șansa României să își mențină rezultatul bun în grupa 1 din Liga B a Ligii Națiunilor.

Până acum, în grupa 1, România a egalat cu Irlanda de Nord și a câștigat cu Austria. Așadar, naționala noastră este pe primul loc al Grupei 1 din Liga B. Jucătrorii lui Mirel Rădoi au deja patru puncte după ce au remizat în primul meci cu Irlanda de Nord (scor 1-1) și au câștigat în Austria, scor 3-2. Norvegia are trei puncte, după victoria ce a învins în meciul cu Irlanda de Nord, cu un scor de 5-1.

Astăzi, la Oslo, se dispută meciul Norvegia – România, pe care îl puteți urmări LiveText și LiveBlog pe Huff.ro.

UEFA a desemnat o brigadă din Slovacia să arbitreze meciul din această seară. A treia confruntare a României din Liga Națiunilor în va avea drept arbitru principal pe Ivan Kruzliak, un arbitru de 36 de ani. El îi va avea drept asistenți pe Tomas Somolani și Branislav Hancko. Arbitrul de rezervă în meciul Norvegia – România este Filip Glova.

Norvegia – România în Liga Națiunilor. Ora difuzării partidei

Astăzi, 11 octombrie, ora 19:00, va avea loc pe stadionul Ullevaal din Oslo. Meciul va fi transmis de către ProTV.

Din cauza condițiilor meteo, primul antrenament al tricolorilor în Norvegia nu a avut loc pe stadionul unde se va disputa partida. Antrenamentul de aseară a avut loc pe Bislett Stadion, și nu pe Ullevaal.

Echipele probabile în meciul Norvegia – România din Liga Națiunilor:

Norvegia: Jarstein – Elabdellaoui, Strandberg, Ajer, Linnes – Elyounoussi, Berge, Normann, J. King – Sorloth, Haaland
Rezerve: Hansen, Thorsby, Reginiussen, Henriksen, Johansen, Aleesami, Hauge, Rosted, Rossbach, Ødegaard, Midtsjø, Svensson
Antrenor: Lars Lagerback

România: Tătărușanu – Hanca, Burcă, Toșca, Bancu – R. Marin, Al. Crețu – I. Hagi, N. Stanciu, Al. Maxim – G. Pușcaș
Rezerve: Fl. Niță, Lazăr, Cr. Manea, M. Bălașa, Dr. Grigore, Camora, C. Deac, Mitriță, Cicâldău, Keșeru, Alibec, G. Iancu
Antrenor: Mirel Rădoi

Norvegia – România în Liga Națiunilor. Tricolorii sunt încrezători

Ianis Hagi a vorbit în conferința de presă despre șansele pe care le au în meciul cu Norvegia.

„Am experiența unui turneu final, la tineret. N-am mai simțit niciodată în carieră ce am simțit în Italia, cu reprezentativa U21. Am venit cu aceeași mentalitate și la naționala mare. De fiecare dată când intru pe teren, intru cu gândul de a încerca să câștig.

Cu siguranță cred că asta e mentalitatea pe care o avem toți fotbaliștii de aici. Ne dorim foarte mult să ajungem la un Campionat Mondial, au trecut mulți ani de când nu am obținut o calificare la Mondiale”, a declarat Ianis Hagi.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top