Nu mai participă la antrenamente! Messi a anunțat că vrea să părăsească FC Barcelona

26.08.2020
Nu mai participă la antrenamente! Messi a anunțat că vrea să părăsească FC Barcelona

Lionel Messi a anunțat că vrea să părăsească echipa FC Barcelona. Fotbalistul intenționează să facă pasul cel mare chiar vara aceasta, deși contractul cu echipa catalană expiră abia la anul. Soția lui este prima care îl susține în această decizie extrem de importantă.

Nu mai participă la antrenamente! Messi a anunțat că vrea să părăsească FC Barcelona

Starul argentinian, Lionel Messi părăsește FC Barcelona, echipa în care a activat încă din anul 2001. Contractul lui Messi în Catalonia expiră în vara lui 2021, dar atacantul în vârstă de 33 de ani nu mai este dispus să aștepte. El este convins că echipa nu mai poate avea un proiect sportiv bun sub conducerea președintelui Josep Maria Bartomeu. Potrivit Barca Universal, Messi nici nu va mai face testele medicale și nici la antrenamente nu va mai merge.

Informația cu privire la plecarea lui Messi a fost oferită în exclusivitate de către jurnalistul Marcelo Bechler, cel care, în 2017, a oferit primul știrea trecerii lui Neymar la PSG. Marcelor Bechler este considerat o sursă importantă. El a scris că Messi i-ar fi informat pe şefii Barcelonei că vrea să plece încă din această vară, și nu în 2021, când îi expiră acordul.

Messi invocă condiții speciale

Potrivit Digisport.ro, Messi și-a anunțat avocații și le-a transmis să comunice FC Barcelona că pandemia a amânat totul, iar asta înseamnă condiții speciale.

Decizia de a pleca din formația blau-grana are legătură cu umilința îndurată de catalani în UEFA Champions League. Mai exact, eșecul răsunător cu Bayern Munchen, cu scorul 2-8, l-ar fi determinat pe starul argentinian să-și dorească să părăsească echipa.

Soția sa este prima care îl susține în această decizie care a șocat lumea fotbalului. Antonella Roccuzzo a ales să facă un pas în spate din viața publică și să-l susțină pe Messi până când argentinianul va semna cu altă echipă. Ea nu a mai fost activă pe rețelele sociale din 11 august.