Connect with us
Radu Banciu, noi critici pentru Simona Halep: "Singurul atu al acestei fete este...

Sport

Radu Banciu, noi critici pentru Simona Halep: „Singurul atu al acestei fete este…

Radu Banciu este unul dintre cei mai aprigi contestatari ai Simonei Halep, iar jurnalistul nu a menajat-o pe Simona nici după câștigarea primului Grand Slam din carieră.

În emisiunea sa de luni seara, el a justificat de ce nu este fanul tenismenei și a vorbit despre jocul acesteia.

„Pentru mine, sportul nu este ceva ieșit din comun. Misiunea mea nu este să glorific sportul, mai mult decât ar merita-o, mai ales în secolul în care acesta s-a prăbușit din punct de vedere moral și nici de a-mi face idoli aproape de vatră.

De ce l-aș fi iubit pe Alexandru Jula mai mult decât pe Michael Jackson? De ce trebuie să îmi placă mai mult Compactul lui Paul Ciuci, decât Pink Floyd?

Tot așa consider că nu trebuie să fiu mai îndrăgostit de Simona Halep decât de Alizee Cornee sau Eugenie Bouchard sau decât de Laura Zigmund sau Andrea Petkovic.

Nu înseamnă că dacă Halep este româncă, eu trebuie să înnebunesc pentru asta. Singurul atu al acestei fete este că pentru noi este româncă. Dacă era născută în Belgia, atunci nimeni din această țară nu vorbea despre ea pentru că nu a ieșit cu nimic în evidență.

Roland Garros l-au câștigat și altele, de exemplu chinezoaica Na Li, care n-a rămas în istorie, nici măcar în China. Marion Bartoli a câștigat Wimbledon, dar francezii nu se legitimează cu ea pe stradă.

Sigur, aceste lucruri le înțeleg trăind printre români și e ceva firesc. Noi nu avem bucurii, succese, realizări sau viitor. Atunci, toată frustrarea acestui popor se duce în lucruri mărunte, în care acest popor nu are nicio reprezentare și niciun merit.

El este clandestin la bucuria și succesul acestei fete”, a spus Radu Banciu, în emisiunea sa de la B1 TV.

Realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” a spus despre jocul liderului WTA că este „enorm de sărăcăcios”, chiar dacă a apreciat că Simona Halep merita să câștige turneul.

„Este un joc de îţi era şi jenă în anumite momente. E un joc de o puţinătate extraordinară. Nu cred că are mai mult de 3-4 lovituri Simona Halep, ăsta e tot tenisul ei”, a spus Radu Banciu.

Citește și: Banciu îl face praf pe Dragoș Pătraru: “Un ghiolban care face glume de doi bani”. Ce spune despre TVR

Citește și: Cine este tânărul care a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep, pe Arena Națională

5 Comments

5 Comments

 1. Marian

  2018-06-13T09:12:36+03:00 at 9:12

  Pacat ca avem un CNA care permite difizarea acetor derapaje.Suntem in democratie, dar asta nu inseaman sa dai voie unor oameni care au probleme sa se exprime si sa murdareasca o tara, cu comentarii la adresa Simonei Halep cu care ne mandrim si care fac ca acesta tara sa fie stiuta in lume.Vad ca continua aceasta cocina a d-lui Banciu si e pacat pentru noi, dansul sa obisnuit cu ea.

 2. Danny

  2018-06-12T21:52:04+03:00 at 21:52

  Daca nu castiga Simona ce comentarii ar fi fost ba DEUS ..IOAN ca nu era departe de a pierde acu poate ne ridica AMERICANII vizele

 3. Deus 27

  2018-06-12T13:18:49+03:00 at 13:18

  Ce ticalos abject si antiroman.Un carcotas sadea dar potrivit,ca si atitudine, pentru o Romanie zguduita de manele si in care se intilnesc hotii cu prostii in mitinguri psd-iste(intentionat am scris cu minuscule.Domnule Banciu mai bine te-ai apuca de agricultura decit de emisiuni televizate!!!!

 4. contributorsfil

  2018-06-12T12:49:37+03:00 at 12:49

  R. Banciu face pe atoatestiutorul. Este bolnav de infatuare. Este si smecher.
  Ce a facut si ce face el, in afara de vorbarie, de crticare a ceea ce fac altii?. Ceva practic, pentru care specialistii din domeniul respectiv sa admita ca el este cel mai bun, ca este primul? Raspuns : Nimic, absolut nimic altceva decat ‘vorbe in vant’.

 5. ioan

  2018-06-12T12:38:35+03:00 at 12:38

  Acest Banciu este caz patologic II pute toto si toate. El este chintensenta si ne arata cat de cult este. In realitate este un bou prost .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top