Reacția UTA Arad, dupa ce Ionuț Popa a murit. Arădenii sunt devastați de durere

25.06.2020

Ionuț Popa a murit la 67 de ani după o lungă luptă cu o bolă de care suferea. Atrenorul UTA Arad a fost ajutat și de suporteri pentru a suporta cheltuielile cu sănătatea, aceștia au adunat bani pentru a-l ajuta cu tratamentele.

UTA Arad a postat un scurt mesaj, pierdere mare în fotbalul românesc

Carismaticul antrenor de la UTA Arad, Ionuț Popa a fost mult iubit de suporteri, dar și de echipă. A venit la UTA în 2017 și a luptat să urce echipa în clasamentul Ligii a treia.

Sute de mesjae s-au adunat deja la postarea făcută de UTA Arad care anunța plecarea dintre noi a iubitului atrenor.

Ionuț Popa s-a născut în 17 aprilie 1953, Săvârșin, Arad, România și-a înceăut cariera în fotbal la Poli Timișoara, iată ce declara într-un interviu pentru sportarad.ro.

– L-am început la Poli Timișoara, de unde am fost împrumutat la Unirea Sînnicolau Mare. Am făcut armata la Brăila și am ajuns să joc acolo.

– Brăila, orașul lui Fănuș Neagu…

– Orașul în care murise fostul campion al României la box, Nicolae Covaci, înjunghiat pe trecerea de pietoni de un puști de 17 ani. El era polițist. Erau niște cartiere, Brăilița, Chercea, de te lua groaza când treceai prin ele. Era antrenor, Dumnezeu să-l odihnească, Ștefan Onisie fostul fotbalist al CCA-ului. L-am mai prins la Strungul, era un om cum rar găsești. Nu se găsea om să îl poată supăra… Era teribil.

Boala crunta cu care lupta

Ultimul interviu acordat de Ionuț Popa, antrenorul a murit după o lungă suferință
Ionut Popa a murit pe 25 iunie 2020, în Arad

Ionut Popa sau „Mister” cum i se mai spunea suferea de o tumoră inoperabilă în spatele ochiului, iar de aici au pornit problemele de sănătate.

Fotbalul arădean s-a despărțit de cel mai bun antrenor al său din ultimele decenii. Internat pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean încă de acum 16 zile, după ce a suferit un stop-cardiorespirator, Ionuț Popa (67 de ani) a decedat în această dimineață. În jurul orei 8, inima sa a încetat din nou să mai bată, medicii au făcut eforturi să-l stabilizeze din nou, dar 55 de minute mai târziu „Mister” avea să ne părăsească definitiv.

, scrie sportarad.ro

Ultimul meci în care Ionuț Popa a stat pe bancă la UTA a fost cel cu ACS Poli, fosta sa echipă, la Arad, pe 9 martie 2019. UTA s-a impus cu 2-1.

Momente momerabile cu Ionuț Popa