Connect with us
Robert Lewandowski pleacă de la Bayern Munchen! Ce echipă uriașă îl dorește

Sport

Robert Lewandowski pleacă de la Bayern Munchen! Ce echipă uriașă îl dorește

Zinedine Zidane, antrenorul echipei Real Madrid, și-a dat acordul pentru polonezul Robert Lewandowski pentru întărirea postului de atacant central în sezonul viitor.

Conform cotidianului AS, responsabilii grupării din capitala Spaniei au ajuns la un acord de principiu cu impresarul fotbalistului polonez, israelianul Pini Zahavi.

Lewandowski, care va împlini 30 de ani în această vară, este un obiectiv mai vechi al madrilenilor. În sezonul 2012-2013, după ce polonezul, pe atunci la Borussia Dortmund, a marcat patru goluri în poarta lui Real, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, preşedintele clubului spaniol, Florentino Perez, a discutat personal cu jucătorul, la returul de pe Santiago Bernabeu, pentru a-i transmite dorinţa de a-l transfera. „Vreau să joci la Real Madrid”, i-ar fi spus Perez în cursul întâlnirii respective, iar polonezul i-a răspuns: „Discutaţi cu reprezentantul meu”.

Suma dorită pentru transfer, 100 de milioane de euro

În anul următor, însă, Lewandowski a semnat cu Bayern Munchen, care nu pare acum dispusă să renunţe la golgheterul său. Cele două părţi ar putea ajunge, însă, la un acord pentru o sumă de aproximativ 100 milioane euro, în tranzacţie putând fi inclus şi columbianul James Rodriguez, împrumutat de Real la echipa bavareză în acest sezon.

Robert Lewandowski a devenit principalul obiectiv al madrilenilor pentru sezonul viitor, după ce clubul Tottenham Hotspur i-a fixat un preţ exorbitant atacantului său, Harry Kane, existând totodată îndoieli în privinţa capacităţii de adaptare a internaţionalului englez pe Santiago Bernabeu, adaugă AS.

CITEȘTE ȘI: Rugby și box, interzis pentru fete! Decizia a nemulțumit pe toată lumea

Xavi Alonso, la un pas de a fi închis! Ce a făcut celebrul fotbalist
Rugby și box, interzis pentru fete! Decizia a nemulțumit pe toată lumea

Caner Erkin, de la Beşiktaş Istanbul, riscă închisoarea. Ce gest nepermis a făcut sportivul în timpul unui meci
Cristiano Ronaldo: „Nu există altul mai bun decât mine”. Ce titlu a primit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top