Connect with us
românia kazahstan scor

Sport

România – Kazahstan, 5 octombrie. Scor 3-1 Rezumat video online

România – Kazahstan, scorul final 3-1 ( Budescu 33, 38 penalty, Keseru 73/Turysbek 83)

      • România a învins Kazahstan şi va încheia grupa E pe locul 4. În celelalte meciuri din grupă, s-au înregistrat următoarele rezultate: Armenia – Polonia 1-6, Muntenegru – Danemarca 0-1
      • GOL Kazahstan in minutul 82. Turysbek reduce din diferenţă.
      • GOL Keseru in minutul 74. Jucătorul nou-intrat în locul lui Andone majorează scorul.

    • Grozav ratează o ocazie în minutul 53.
    • A inceput repriza secunda.
    • GOL BUDESCU. Jucătorul realizează dubla, după ce arbitrul a dictat repetarea penalty-ului. Fotbalistul lui FCSB reuşise să transforme şi prima lovitură de la 11 m.
    • Budescu obţine un penalty în minutul 36, după ce e faultat din careu.
    • GOL BUDESCU in minutul 32. Jucătorul lui FCSB a marcat după o eroare a portarului kazah.

  • Andone trimite peste poarta din careu in minutul 27
  • Chipciu a ratat o ocazie imensă în minutul 15.
  • A început meciul. România joacă în următoarea formulă: Tătărușanu – Benzar, Chiricheș, Dr. Grigore, Cr. Ganea – Pintilii, R. Marin – Chipciu, Budescu, Grozav – Fl. Andone

România Kazahstan Scor Live. România înfruntă selecționata din Kazahstan, joi, de la ora 21.45, într-un meci din preliminariile CM 2018, televizat de TVR 1. Huff.ro vă va ține la curent cu scorul live al partidei și vă va prezenta rezumatul video online, după sfârșitul meciului.

Partida, care se dispută pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, contează doar pentru palmares, tricolorii fiind deja eliminați din cursa pentru calificarea la Mondialul de fotbal din Rusia. România ocupă în acest moment locul 4 în grupa E, cu 9 puncte, în timp ce Kazahstan este pe ultimul loc, cu doar 2 puncte.

Va fi primul meci al lui Cosmin Contra pe banca tehnică a echipei naționale.

„Sper ca în meciurile cu Kazahstan şi Danemarca să se vadă o mică schimbare la naţională, pentru că nu pot schimba foarte mult în trei zile de antrenament. Vreau să se vadă altceva, adică o altă atitudine, să ne luptăm pentru fiecare minge.

Kazahstan este o echipă bună, o echipă puternică din punct de vedere fizic. Ne poate pune probleme. Dacă noi nu vom juca bine atunci e posibil să avem o surpriză. Meciul tur a fost unul ciudat deoarece s-a jucat în condiţii proaste, jucătorii noştri nu sunt obişnuiţi să joace pe gazon artificial. Kazahstan a jucat atunci foarte agresiv, dar ambele echipe au avut ocazia de a marca şi a câştiga.”, a spus noul selecționer al tricolorilor.

În lotul României a apărut o schimbare de ultim moment. Bogdan Stancu, accidentat, nu va putea evolua, iar în locul său a fost chemat George Țucudean, atacantul Viitorului.

Totodată, Contra i-a chemat în premieră la lotul național pe Alex Ioniță (Astra) și Nicușor Bancu (CSU Craiova).

Iată cum vor arăta echipele probabile în meciul de azi

România: Tătărușanu – Benzar, Chiricheș, Dr. Grigore, Cr. Ganea – Pintilii, R. Marin – Chipciu, Budescu, Grozav – Fl. Andone

Kazahstan: Loria – Beisebekov, Ahmetov, Dmitrenko, Suiumbaiev – Nurgaliev, Tagîbergen, Darabaiev, Murtazaiev – Hijnicenko, Nuserbaiev

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Elveția, condusă la centru de către Sandro Schaerer, iar acesta va fi ajutat la cele două linii de către Stephane De Almeida și Sladan Josipovic. Al patrulea oficial va fi Alain Bieri, iar observator a fost delegat Bertrand Layec din Franța.

În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top