Connect with us
România - Suedia Scor Live - 27 martie, ora 21.30

Sport

România – Suedia Scor Final 1-0 REZUMAT VIDEO

România Suedia Scor. România a înfruntat Suedia într-un meci amical disputat la Craiova marţi, de la ora 21.30, difuzat la TV de Pro TV.

Tricolorii s-au impus cu 1-0, gratie unui gol marcat de Rotariu in minutul 57.

REZUMAT Romania – Suedia 1-0

VEZI AICI REZULTATUL LIVE AL MECIULUI!

Este al doilea amical cu Cosmin Contra pe banca tehnică a tricolorilor, după meciul din Israel, încheiat cu scorul de 1-2 în favoarea alor noştri.

La conferinţa de presă de luni, el a spus că la echipa naţională toate meciurile sunt grele, iar pentru amicalul cu Suedia va încerca să alinieze cel mai în formă „11” care crede că există la ora actuală, „indiferent de nume, vârstă, unde joacă, cum joacă”.

Contra a mai spus că la el vor evolua întotdeauna jucătorii pe care îi consideră că sunt cei mai în formă şi care pot să câştige fiecare meci în parte.

Selecţionerul s-a arătat însă deranjat de este deranjat lipsa de obiectivitate vizavi de ceea ce reprezintă fotbalul românesc în momentul de faţă.

„În România nu mă mai deranjează nimic de foarte mult timp. M-am obişnuit cu ceea ce înseamnă România. Mă deranjează că nu sunt obiectivi vizavi de ceea ce reprezintă fotbalul românesc în momentul de faţă.

Şi mie mi-ar plăcea să am 11 sau 20 de jucători care să îmi câştige fiecare meci cu 3-0 la pauză, să facem spectacol, mie îmi place să joc un fotbal de spectacol. Mi-ar plăcea să am jucători cu aceste calităţi.

Am altfel de jucători, cu alte calităţi care au schimbat atitudinea la echipa naţională. Avem ceva rezultate de când sunt eu la naţională şi suntem pe un drum bun.

Atunci, lăsaţi-ne să încercăm să calificăm această echipă la Campionatul European”, a declarat Cosmin Contra.

Gazonul de pe ion Oblemenco se anunţă a fi principala problemă la meciul din această seară.

Citeşte şi: România – Suedia. Cum se prezintă gazonul înainte de meciul de marți.

Pe noi ne dezavantajează un pic terenul, dar sper ca băieţii să fie conştienţi că mâine avem nevoie de atitudine, de luptă, să ne batem cu ei la fiecare minge şi sper ca acest lucru să fie în favoarea noastră.

Mâine trecem de la un gazon impecabil pe care l-am avut în Israel, la un gazon care ne va pune în dificultate, pe care trebuie probabil să alergăm mai mult, să ne batem mai mult pentru fiecare minge şi atunci vom vedea mâine dacă suntem pregătiţi să facem lucrul acesta, a declarat selecţionerul României.

România Suedia Scor – Bilanţul meciurilor directe

Va fi cea de-a 9-a întâlnire directă între cele două naţionale. Suedezii au trei victorii, două meciuri s-au terminat cu victoria tricolorilor, iar trei partide s-au încheiat cu rezultat de egalitate.

Suedia ne-a provocat cea mai neagră seara din istoria fotbalului, în 1994, un sfert de secol de când am ratat prezența în semifinala Mondialului american, eliminaţi de suedezi la penalty-uri.


Selecţionata nordică este calificată la CM 2018, după ce a eliminat Italia la baraj.

Cu câteva zile înainte, cele două echipe U19 ale României şi Suediei s-au confruntat la Turneul de Elită, iar tricolorii au ieşti victorioşi, scor 2-1.

Echipe Probabile de start

România: Tatarușanu – Benzar, Săpunaru, Grigore, Bancu – Pintilii, Marin – Deac, Stanciu, Mitriță – Țucudean

Suedia: 12. Johnsson – 16. Larsson, 18. Jansson-cpt., 14. Helander, 6. Hult – 21. Durmaz, 15. Fransson, 13. Hiljemark, 19. Sema – 11. Guidetti, 22. Kiese Thelin

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top